Ο νέος αναπληρωτής κατηγορείται για τη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι, τον τότε αναπληρωτή διοικητή της υπηρεσίας αεροπορικών ειδήσεων

Νέος κατηγορούμενος στο Mati Deadly Fire – Τότε αναπληρωτής διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας

Κατεβάστε το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYPRUS IM ΕΔΩ για Android Android և ΕΔΩ για iOS

Ένα νέο άτομο συμπεριλαμβάνεται στις ευθύνες που διερευνήθηκαν από το δικαστικό σώμα για τη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι.

Διάταξη που εκδόθηκε από τον Νικολάου, τον Αναπληρωτή Εισαγγελέα του Εφετείου, ζητεί τη δίωξη ενός πρώην υψηλού επιπέδου ελληνικού αστυνομικού. Αυτός είναι ο Χαράλαμπος Συρογιάννης, ο οποίος ήταν ο Αναπληρωτής Διοικητής της Υπηρεσίας Air News.

Η εισαγγελία έρχεται κατόπιν αιτήματος δύο συγγενών των θυμάτων, οι οποίοι υπέβαλαν καταγγελία μέσω του δικηγόρου Βασίλη Καπέρναρο, όταν η εισαγγελία απέρριψε την καταγγελία τους.

Λόγοι κατάθεσης για δίωξη

Όπως αναφέρεται στη σειρά, “Χρ. Ο Σιρογιάννης ήταν υψηλόβαθμος Έλληνας αστυνομικός που ασχολήθηκε με το Σώμα Ασφαλείας για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που προκύπτουν σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ειδικότερα ο Αναπληρωτής Διοικητής της Ελληνικής Αστυνομίας (που είναι μέρος του Ειδικού Αστυνομικού Τμήματος ήταν υπεύθυνη για τη διάσωση των θυμάτων. χρησιμοποιώντας σοβαρές համար για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξαιρετικά վտանգ εξαιρετικά επικίνδυνων καταστάσεων և, φυσικά, θα ήταν επικίνδυνο να αφαιρέσετε αυθαίρετα ελικόπτερα E. service .A. παρακάμπτοντας τους αξιωματικούς της Π.Υ. Ս ES Κ.Ε. Κατά τη διάρκεια της διαχείρισης και του συντονισμού των πυροσβεστικών φορέων, καθώς ο εναγόμενος ισχυρίζεται ότι δεν υποβλήθηκε ειδικό αίτημα από το Κοινό Κέντρο Συντονισμού Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο, έπρεπε να κινητοποιήσει την υπηρεσία που ηγείτο, έρχεται σε άμεση διαβούλευση և συνεργασία. Με την ES K.E. Το Υπουργείο Άμυνας, έχοντας τους αεροπορικούς πόρους της υπηρεσίας του για την παροχή βοήθειας στους κατοίκους απαλλαγμένους από πυρκαγιές, σε συνεννόηση με τις άλλες δυνάμεις εδάφους και αέρα που εμπλέκονται στο συμβάν, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων σε αυτό δεν μπορεί να γίνει υπόθεση. “Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας;” Επιπλέον, ο αέρας σημαίνει ότι είχατε, όπως προκύπτει από την κατάθεση των αστυνομικών της YEMEA. Ήταν εξοπλισμένοι με προβολείς, κάμερες, οι οποίες είναι σε θέση να μεταδίδουν εικόνες με θερμικές εικόνες ακόμη και τη νύχτα, μπορούν αναμφίβολα να βοηθήσουν στην εκκένωση κατοίκων, παραθεριστών από τις πληγείσες περιοχές με ασφάλεια και έγκαιρα.

Αντιθέτως, ο Εισαγγελέας της Εφέσεως απέρριψε τη σχετική έφεση εναντίον του πρώην Αναπληρωτή Αρχηγού Αστυνομίας της Ελλάδας, καθώς αποδείχθηκε ότι την ημέρα της πυρκαγιάς և την επόμενη μέρα βρισκόταν σε νόμιμη άδεια, την οποία είχε ζητήσει από τις 20 Ιουλίου , 2018.

Πηγή: iefimerida.gr

Νέος κατηγορούμενος στο Mati Deadly Fire – Τότε αναπληρωτής διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα νέο άτομο συμπεριλαμβάνεται στις ευθύνες που διερευνήθηκαν από το δικαστικό σώμα για τη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι.

Διάταξη που εκδόθηκε από τον Νικολάου, τον Αναπληρωτή Εισαγγελέα του Εφετείου, ζητεί τη δίωξη ενός πρώην ανώτερου Έλληνα αστυνομικού. Αυτός είναι ο Χαράλαμπος Συρογιάννης, ο οποίος ήταν ο Αναπληρωτής Διοικητής της Υπηρεσίας Air News.

Η εισαγγελία έρχεται κατόπιν αιτήματος δύο συγγενών των θυμάτων, οι οποίοι υπέβαλαν καταγγελία μέσω του δικηγόρου Βασίλη Καπέρναρο, όταν η εισαγγελία απέρριψε την καταγγελία τους.

Αιτιολόγηση κατάθεσης αγωγής

Όπως αναφέρεται στη σειρά, “Χρ. Ο Σιρογιάννης ήταν υψηλόβαθμος Έλληνας αστυνομικός που συμμετείχε ως Σώμα Ασφαλείας σε οποιαδήποτε επείγουσα απάντηση στο έργο της αρμόδιας αστυνομίας, ενώ ο Έλληνας Αναπληρωτής Αρχηγός Αστυνομίας (ειδικότερα, το Ειδικό Αστυνομικό Τμήμα) ήταν υπεύθυνος για τη βοήθεια στη διάσωση των θυμάτων Χρησιμοποιώντας δυνάμεις լուրջ για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών և εξαιρετικά επικίνδυνων καταστάσεων և, φυσικά, θα ήταν επικίνδυνο να αφαιρέσετε αυθαίρετα ελικόπτερα E. service .A. παρακάμπτοντας τους αξιωματικούς της Π.Υ. Ս ES Κ.Ε. Κατά τη διάρκεια της διαχείρισης և συντονισμού των φορέων που εμπλέκονται στην αντίδραση στη φωτιά, διότι, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, δεν υποβλήθηκε ειδική αίτηση, για το σκοπό αυτό το Κοινό Κέντρο Συντονισμού Πυρκαγιάς έπρεπε να κινητοποιήσει την υπηρεσία που ήταν υπεύθυνη, ερχόμενος σε ανεξάρτητο διαβούλευση և συνεργασία με την ES. Κ.Ε. Το Υπουργείο Άμυνας, έχοντας τους αεροπορικούς πόρους της υπηρεσίας του για την παροχή βοήθειας στους κατοίκους απαλλαγμένους από πυρκαγιές, σε συνεννόηση με άλλες δυνάμεις εδάφους και αεροπορίας που εμπλέκονται στο συμβάν, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων σε αυτήν την περίπτωση , δεν μπορεί να συναχθεί με ασφάλεια ότι υπό ποιες συνθήκες υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας; Επιπλέον, ο αέρας σημαίνει ότι έχετε, όπως αποδεικνύεται από την κατάθεση των αστυνομικών της YEMEA. Ήταν εξοπλισμένοι με προβολείς, κάμερες, οι οποίες είναι σε θέση να μεταδίδουν εικόνες με θερμικές εικόνες ακόμη και τη νύχτα, μπορούν αναμφίβολα να βοηθήσουν στην ασφαλή εκκένωση κατοίκων, παραθεριστών από τις πληγείσες περιοχές. “

Αντιθέτως, ο Εισαγγελέας της Εφέσεως απέρριψε τη σχετική έφεση εναντίον του πρώην Αναπληρωτή Αρχηγού Αστυνομίας της Ελλάδας, καθώς αποδείχθηκε ότι την επομένη της πυρκαγιάς, την επόμενη μέρα, βρισκόταν σε νόμιμη άδεια, την οποία είχε ζητήσει από τις 20 Ιουλίου. , 2018.

Πηγή: iefimerida.gr

Source