Ο Νίκολας απαντά στον Κούζιο. “Έχουμε μια πιο μπερδεμένη, διεφθαρμένη κυβέρνηση

Οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι ατελείωτες

Η υπεύθυνη δήλωση του Προέδρου του ΝΙΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου στις χθεσινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι το ΑΚΕΛ և DIKO αγνοεί συνειδητά το γεγονός ότι το συμπέρασμα αναφέρεται όχι μόνο στη διοίκηση, αλλά και στην περίοδο της Αναστασίας. Διαχείριση του DIKO և AKEL.

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι για να ζητήσει συγγνώμη από τον Κυπριακό λαό για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για το σκάνδαλο που έκανε τη χώρα μας διεθνώς ανθεκτική, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ απαιτεί αλλαγή.

Στην πραγματικότητα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν πήρε το ιδιωτικό αεροπλάνο δωρεάν και πήγε διακοπές στις Σεϋχέλλες, ήξερε ότι ήταν παράνομο, αλλά δεν ενδιαφερόταν, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι “έχουμε μια πιο περίπλοκη και διεφθαρμένη κυβέρνηση. “

Η απάντηση του DIKO στον κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι η ίδια

Αντί να ζητά συγνώμη από τον λαό της Κύπρου για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, για το διεθνώς ανθεκτικό σκάνδαλο της χώρας μας, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ απαιτεί αλλαγή.

Ο κ. Κούσιος φαίνεται να αγνοεί μια σημαντική διαφορά που αποκαλύπτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδης.

ΔΗΣΥ Η κυβέρνηση γνωμοδότησε για τη Νομική Υπηρεσία από τον Ιούλιο του 2015, προειδοποιώντας τους ότι οι διευθυντές που δεν πληρούν τα κριτήρια που σχετίζονται με τους επενδυτές είναι παράνομοι.

“Έτσι, όταν ο κ. Αναστασιάδης πήρε το ιδιωτικό τζετ δωρεάν, πήγε διακοπές στις Σεϋχέλλες, όταν το Υπουργικό Συμβούλιο απελευθέρωσε τη διοίκηση της Αγίας Νάπας Μαρίνα Νίκος Αναστασιάδης στους πελάτες της νομικής εταιρείας του γαμπρού του,” ήξερε, αλλά δεν ενδιαφερόταν.

Η ενδιάμεση έκθεση της Επιτροπής Nicholas επιβεβαιώνει τώρα ότι έχουμε μια πιο διεφθαρμένη, διεφθαρμένη κυβέρνηση.

Source