Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει για πρώτη φορά … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Την Τρίτη το απόγευμα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν προσκεκλημένος στο πρόγραμμα “The Other” της ΕΡΤ1. Διάσημος καλλιτέχνης և μουσικός οικοδεσπότης Τα πιο ενδιαφέροντα νέα του 2021 αποκαλύφθηκαν στον Theodore Vamvakaris և Takis ian Janutsos ως αποτέλεσμα της εκπομπής “Music Box”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, καθώς η κόρη του Τάλια είναι έγκυος με το πρώτο του παιδί. «Ανυπομονώ να γίνω παππούς», είπε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζουν ακόμη το φύλο του μωρού.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε επίσης για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαρίτσα. «Ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου, ο θάνατος του Λαυρέντη. Ήταν ένας σπάνιος և μοναδικός τρόπος που συνδεθήκαμε. Είχαμε παράλληλες πορείες, είμαστε και οι δύο από το Βόλο, σχηματίσαμε ορχήστρες, την ίδια στιγμή οι ορχήστρες μας διασκορπισμένες, κάναμε σόλο. “Άρχισα να γράφω ένα τραγούδι για τον Lavrentis πριν από το θάνατό του, το οποίο θα κυκλοφορήσω.”

https://www.youtube.com/watch?v=AkRhPrsEBm0:

«Είμαι σπασμένος από το στερεότυπο ότι ένα rocker πρέπει να είναι έτσι, πρέπει να φοράει δέρμα και να έχει μια στολή. Όσο με ενοχλεί στην πολιτική, τα στερεότυπά σας στη μουσική σας στερούν την ελευθερία σας. Φυσικά, είναι δύσκολο για έναν περιπλανώμενο μουσικό να έχει οικογένεια, αλλά για μένα ήταν μεγάλη ανάγκη να ισορροπήσει τη ζωή που θεωρείται καθημερινή περιπέτεια.

Προσπαθούσα να αντισταθμίσω τον χαμένο χρόνο, often Είχα συχνά μια ισχυρή αίσθηση ότι έλειπα περισσότερο από ό, τι θα ήθελα. Η κόρη μου μου είπε, “Δεν θυμάμαι να πηγαίνω διακοπές μαζί ως παιδί”.

https://www.youtube.com/watch?v=4OtBJledccw:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

  • Ο Τζορτζ Λορ το έκανε από την Κύπρο ή επιστρέφει στον έτοιμο συνεργάτη του ի; Μονοπάτι μπόνους. Ο Σωτήρης Κοντέζας παίζει Ρέμο. Δείτε ποιος κέρδισε την μαγειρική ποδιά, αλλά και στο σπίτι του # MasterChefGR
  • Τα δάκρυα της ελευθερίας, ο αγώνας για μια δεύτερη ασυλία, η νέα απουσία του Τριανταφύλου և Αλέξης Παππάς պատճառով η νέα απουσία λόγω της υγείας των προβάτων και των βοσκών, το καρφί του Ηλία Μπογκντάνου που εξοργίζει τον Τζέιμς Άμες Καφέτσης և Νίκος Μπαρτσής. Ελευθερία εναντίον λοχίας Σταμύλη εναντίον Μακροπούλου
  • Τ:Ο Πέτρος Φιλιππίδης πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει στα Ιωάννινα.
  • Κεντρική μορφή της τέχνης շրջ στην περίοδο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Το διαμέρισμα στην πλατεία Karaiskak επισκέφθηκε αγόρια ηλικίας 13 έως 15 ετών
  • Η Έλληνα ηθοποιός σοκαρίστηκε. “Έσφιξε το λαιμό μου, χτύπησε το στήθος μου, λιποθύμησε, με άφησε”
  • Νέα επώνυμα: Ισχυρισμοί σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο γυναίκες για τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη. “Ο βιαστής, ο ψυχολόγος, ο σαδιστής, η πόρνη …, η περιοχή που πρέπει να καθαρίζονται όλοι.”
  • Θρίλερ με έναν νεαρό ράπερ. Η γιαγιά του ανακοίνωσε την εξαφάνισή του

Source