Ο Νεόφυτος Νικολάου, ενεργό μέλος της ενορίας στο Λονδίνο, υπέγραψε τον κοροναϊό

epa08986880 Ασθενοφόρο έξω από το Royal London Hospital, London, 20 Φεβρουαρίου, 4 Φεβρουαρίου 2021. Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται υπό έντονη πίεση, ακόμη και όταν οι εισαγωγές στο νοσοκομείο στο Covid-19 συνεχίζουν να μειώνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περίπου χίλιοι άνθρωποι εξακολουθούν να πεθαίνουν από την ασθένεια κάθε μέρα. Βροχή EPA / ANDY:

Ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της κυπριακής κοινότητας στο Λονδίνο, ο Νεόφυτος Νικολάου, εμφανίστηκε την Κυριακή σε ηλικία 74 ετών μετά την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας “I Parikiaki” մեկը Ένας από τους διοργανωτές του κυπριακού φεστιβάλ κρασιού στη βρετανική πρωτεύουσα εισήχθη στο νοσοκομείο στις 9 Ιανουαρίου.

Αφήνει πίσω τη γυναίκα του, την Εύουλα, δύο παιδιά και έξι εγγόνια. Ο Νεοφίτος Νικολάου έχασε την κόρη του Μαρία πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία 46 ετών.

Γεννήθηκε στο Erim τον Δεκέμβριο του 1946, παρακολούθησε το Λύκειο Λανάτιο στη Λεμεσό. Εγκαταστάθηκε στη Βρετανία τον Μάιο του 1963 σε ηλικία 16 Παντρεύτηκε τη γυναίκα του το 1969.

Μεταξύ των διαφόρων προδοτών που πρόδωσαν την ενεργό συμμετοχή του στην κοινότητα Various Khakan ήταν ο Βρετανός Οργανωτικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Γενικός Γραμματέας անդամ Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Ομοσπονδίας Κύπρου Βασίλειος կոմ Ραδιομαραθώνιος Commissar.

Τα συλλυπητήριά τους εκφράστηκαν δημόσια από τους ενορίτες και τα θεσμικά όργανα, τον Επίτροπο Φώτη Φωτόπουλο, καθώς και από ορισμένους συμπατριώτες που ζούσαν κοντά του στη Βρετανία, γνωρίζοντάς τον ως «καλό γίγαντα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ι Παροικιάκη, 314 Ελληνοκύπριοι, 279 Τουρκοκύπριοι και ένας Μαρωνίτης Κύπριος έχασαν τη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή της επιδημίας. 592 από αυτούς ζούσαν στο Λονδίνο.

Ενότητα 2021 02 22 154739

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source