Ο νικητής της Πρωτοχρονιάς έλαβε μπόνους 2 εκατομμυρίων TL

πανό8

Ανακοινώθηκε ότι στο σχέδιο της Κρατικής Λοταρίας με ημερομηνία 31 Δεκεμβρίου 2020, το μεγάλο μπόνους 2 εκατομμυρίων TL παραδόθηκε στον νικητή.

Στη δήλωση που έκανε η μονάδα, ανακοινώθηκε ότι ο διευθυντής υποκαταστήματος της Λεμεσού της Τουρκικής Συνεταιριστικής Τράπεζας Αμμοχώστου, Pink Hürmek, το έλαβε σήμερα εκ μέρους του τυχερού νικητή του μπόνους ρεκόρ των 2 εκατομμυρίων TL στο Ειδικό Λαχείο της Πρωτοχρονιάς. Αναφέρθηκε ότι το εισιτήριο τζακπότ με αριθμό «030936» έπληξε το εισιτήριο που πωλήθηκε από την Önay-Bayram Solak, έναν από τους εμπόρους της Αμμοχώστου. Μιλώντας παράλληλα με το μπόνους στους υπαλλήλους της τράπεζας, ο Διευθυντής Μονάδας Osman Yıldızev είπε: ήθελε να το χρησιμοποιήσει σε υγιείς μέρες για να μεταφερθεί στον νικητή. Ο Yıldızev ανακοίνωσε επίσης ότι το μπόνους 250 χιλιάδων TL έλαβε σήμερα ένας πολίτης της περιοχής της Λευκωσίας.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ”

Μιλώντας μετά την παράδοση του μπόνους, ο Γιλντζίφ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους μας για το έντονο ενδιαφέρον τους για την κρατική λαχειοφόρο αγορά και την εμπιστοσύνη τους στη μονάδα, καθώς τα εισιτήρια ρεκόρ πωλήθηκαν στις ειδικές κληρώσεις στις 15 Νοεμβρίου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Yıldızev δήλωσε ότι 100 χιλιάδες εισιτήρια εκτυπώθηκαν στην ειδική λαχειοφόρο αγορά στις 15 Νοεμβρίου και όλα εξαντλήθηκαν και 200 ​​χιλιάδες εισιτήρια εκτυπώθηκαν στην ειδική λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς και 190 χιλιάδες 75 από αυτά πωλήθηκαν. Τονίζοντας ότι τόσο οι εργαζόμενοι στα καταστήματα όσο και οι έμποροι μας εργάζονται σκληρά για αυτήν την πώληση, ο Yıldızev ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν.

ΕΩΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ 15 ΚΑΙ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τονίστηκε ότι οι επόμενες κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 30 Ιανουαρίου 2020 μετά τη διανομή των μπόνους ρεκόρ στις αρχές του έτους, και τονίστηκε επίσης ότι το μεγάλο μπόνους των 400 χιλιάδων TL θα αντληθεί μέχρι την κυκλοφορία και την πώληση των εισιτηρίων.

πανό134

Source