Ο νικητής της Πρωτοχρονιάς έλαβε 2 εκατομμύρια μπόνους TL – Kıbrıs Haberci

Ανακοινώθηκε ότι ένα μεγάλο έπαθλο 2 εκατομμυρίων TL παραδόθηκε στον νικητή στην ειδική λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς.

Στη δήλωση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού, Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας Λαχειοφόρων αγορών, σημειώθηκε ότι, εκ μέρους του νικητή του ρεκόρ μπόνους 2 εκατομμυρίων TL στην ειδική λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς, ο Pembe Hürmek, Διευθυντής Υποκαταστήματος Αμμοχώστου της Τουρκικής Συνεταιριστικής Τράπεζας Λεμεσού, έλαβε σήμερα το μπόνους.

Αναφέρθηκε ότι το μεγάλο εισιτήριο με αριθμό 030936 πωλήθηκε από την Önay-Bayram Solak, έναν από τους αντιπροσώπους της Αμμοχώστου.

Μιλώντας κατά την παράδοση του μπόνους σε αξιωματούχους της τράπεζας, ο Osman Yıldızev, επικεφαλής της μονάδας λαχειοφόρων αγορών, επιθυμούσε να μεταφερθούν στον νικητή τα χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν σε υγιείς μέρες.

Ο Yıldızev ανακοίνωσε επίσης ότι το μπόνους 250 χιλιάδων TL έλαβε σήμερα ένας πολίτης της περιοχής της Λευκωσίας.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ”

Μιλώντας μετά την παράδοση του μπόνους, ο Γιλντζίφ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους μας για το έντονο ενδιαφέρον τους για την κρατική λαχειοφόρο αγορά και την εμπιστοσύνη τους στη μονάδα, καθώς τα εισιτήρια ρεκόρ πωλήθηκαν στις ειδικές κληρώσεις στις 15 Νοεμβρίου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ 200 ΧΙΛΙΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, 190 ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ 75 ΠΩΛΗΣΗ

Ο Yıldızev δήλωσε ότι 100 χιλιάδες εισιτήρια εκτυπώθηκαν στην ειδική λαχειοφόρο αγορά στις 15 Νοεμβρίου και όλα εξαντλήθηκαν και 200 ​​χιλιάδες εισιτήρια εκτυπώθηκαν στην ειδική λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς και 190 χιλιάδες 75 από αυτά πωλήθηκαν.

Ο Yıldızev ευχαρίστησε τους εμπόρους και τους υπαλλήλους που πραγματοποίησαν την πώληση.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ 15 ΚΑΙ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Στις κληρώσεις του Κρατικού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 30 Ιανουαρίου, το τζακπότ θα είναι 400 χιλιάδες TL και η κλήρωση θα συνεχιστεί έως ότου αποδεσμευτεί το μπόνους.

Source