Ο Νικόλαος Ιωάννου και … το ξυπνητήρι

Η απόκτηση του Νικολάου Ιωάννου δίνει επιπλέον επιλογή στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος ήταν ικανοποιημένος με το αίτημά του να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα.

Στην πραγματικότητα, αυτή η θέση είναι μία από τις λίγες που έχει χαμηλότερο φραγμό όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Ο Christian Ganyan δεν είναι ακόμα πεπεισμένος, οπότε ο Έλληνας προπονητής χρησιμοποιεί άλλες λύσεις, όπως ο Sakich ich Sandgren.

Η άφιξη του Ιωάννη αναμένεται να είναι μια κλήση αφύπνισης για τον ρουμάνο συμπαίκτη του, ο οποίος γνωρίζει ότι η Κύπρος θα επιβεβαιωθεί στην αρχική σύνθεση. Ο Ganyan αύξησε ήδη την απόδοσή του στο παιχνίδι ενάντια στον Βόλο, κάνοντας την καλύτερη εμφάνισή του σε ένα πουκάμισο Mars.

Ο Μάντζιος περιμένει τον τελευταίο να ξυπνήσει, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, οπότε θέλει περισσότερες επιλογές.

Η Λογική λέει … ΑΕΚ
Εκτός από τη σοκαριστική έκπληξη, την επόμενη Πέμπτη ο Ιωάννου θα πάρει τη γεύση του επίσημου παιχνιδιού εναντίον της ΑΕΚ. Στη Θεσσαλονίκη, η βαθμολογία των νέων μετράει μόνο λίγες ώρες, is είναι λογικό ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να αφομοιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα. Εάν κάτι δεν αλλάξει δραστικά, ο Κύπριος αμυντικός θα παραμείνει στην αποστολή για λίγες 24 ώρες από σήμερα, և, λοιπόν, είναι το πρόβλημα του Μάντσιο εάν δίνει στον εαυτό του χρόνο να συμμετάσχει στο ντέρμπι.

Να σημειωθεί, ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει τους επιλεγμένους παίκτες σήμερα για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Ιωαννίνων τη Δευτέρα.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης:

Νικόλαος Ιωάννου. «Απλώς ήρθε στην αντίληψή μου τότε. Τον είχα στο APOEL “(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ)

Source