Ο Νοστράδαμος προβλέπει ακόμη και επίθεση με ζόμπι

Αν κάποιος πιστεύει τις προφητείες του Νοστράδαμου, δεν πρέπει να είμαστε τόσο αισιόδοξοι για το 2021. Διαβάστε περισσότερα

Αν κάποιος πιστεύει τις προφητείες του Νοστράδαμου, δεν πρέπει να είμαστε τόσο αισιόδοξοι για το 2021.

Αποδείχθηκε ότι το 2020 είναι ένα από τα πιο καταστροφικά χρόνια στον πλανήτη, αλλά αν νομίζετε ότι θα αλλάξει με το νέο έτος, τότε σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Και αυτό γιατί αυτό που οι Γάλλοι της Αναγέννησης προβλέπουν, όλα δεν θα είναι τόσο αισιόδοξα. Ή μάλλον, θα είναι χειρότερο από ό, τι φέτος.

Προβλέψεις:

Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί διαβάζοντας στα γραπτά του, τα οποία αναφέρει το 2021; Για. «Μετά από ένα μεγάλο πρόβλημα, η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Βροχή, αίμα, λιμός, φωτιά στον ουρανό. “

Στην πραγματικότητα, λέει αλλού. Λίγοι νέοι. “Half Dead”, κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως “αποκάλυψη ζόμπι”, και στις αναφορές του, μεταξύ άλλων, τονίζει. “Πατέρες και μητέρες πέθαναν από πανούκλα από ατέλειωτες θλίψεις / Ο κόσμος τελειώνει.”

Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές προβλέψεις που υποτίθεται ότι έγιναν ή αφαιρέθηκαν είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας επιβεβαίωσης. Με άλλα λόγια, λέγοντας κάτι, ορισμένοι από τους υποστηρικτές του προσπαθούν να το συνδυάσουν με το γεγονός λαμβάνοντας αποδείξεις που μπορούν να το αποδείξουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Source