Ο νούμερο ένα αντίπαλος του Πούτιν επιστρέφει στη Μόσχα μετά από δηλητηρίαση

Ο Alexei Navalny επιστρέφει στη Μόσχα την Κυριακή και καλεί τους υποστηρικτές του να τον χαιρετήσουν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο νούμερο ένα κριτικός του Βλαντιμίρ Πούτιν, ένθερμος αντίπαλος της ρωσικής ελίτ διαφθοράς, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να αγνοεί το Κρεμλίνο αφού δηλητηριάστηκε με έναν νευροτοξικό πράκτορα Novochok στη Ρωσία, παρά τους φόβους επανένταξης και φόβους για την ασφάλειά του.

«Ας συναντηθούμε», είπε στους υποστηρικτές σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι είχε εισιτήριο για τη Μόσχα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο 44χρονος πρώην δικηγόρος μετακόμισε στο Βερολίνο τον Αύγουστο από τη Σιβηρική πόλη Ομσκ.

Μετά από τρεις εβδομάδες σε κώμα, τρία ευρωπαϊκά εργαστήρια λειτουργούσαν με απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Alexei Navalny χτύπησε έναν πράκτορα τύπου Novichok με μια νευροτοξική ουσία που παρασκευάστηκε από σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες για στρατιωτικούς σκοπούς.

Μόλις συναντήθηκε, ο Ναβάλν ξεκίνησε μια αντεπίθεση. Μετά από μια κοινή έρευνα από την έρευνα του LM κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίθεση εναντίον του ήταν έργο της Ρωσικής Μυστικής Υπηρεσίας (AD), κυκλοφόρησε μια τηλεφωνική συνομιλία στην οποία δήλωσε ότι παγιδεύει έναν από τους Ρώσους πράκτορες που τον παρακολουθούν. Κατά τη διάρκεια των ετών.

Ομολόγησε την επίθεση στον Ναβάλι, θεωρώντας ότι μιλούσε στον προϊστάμενό του. Ο ίδιος ο Ναβάλι λέει ότι όλα αυτά οργανώθηκαν με την άμεση εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, του ορκισμένου εχθρού του, ο οποίος δεν λέει καν το όνομά του, αρνείται τις κατηγορίες.

Έρευνες և Εκλογές Δεν υπάρχουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης από το LM, δεν υπάρχει κοινοβούλιο λόγω της στέρησης του δικαιώματος ψήφου, λόγω της καταδίκης για φορολογική απάτη, η οποία, κατά τη γνώμη του, έχει πολιτικά κίνητρα. , Μετά τη δολοφονία του Μπόρις Νεμέσοφ το 2015

Πηγή: KYPE

Source