Ο Ντέντιας θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ντεντιάς θα ηγηθεί του κυπριακού τεύχους του ΟΗΕ για την άτυπη πρόταση του συνεδρίου, αλλά είπε ότι φαίνονται καυτά στην Τουρκία αρχαία Τουρκία.

ελληνικόςΝίκος Ντεντίας, Υπουργός Εξωτερικών της Κωνσταντινούπολης, “Kathimerini” Σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα, επιστρέφοντας σε διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία, το πρόγραμμα 5 συνεδρίων και τα χωρικά ύδατα του Ιονίου Πελάγους της Αθήνας προέβησαν σε δηλώσεις σχετικά με τα 6 μίλια έως 12 μίλια από το βήμα εξαγωγής.

“TURKEY 2021 2016 TURKEY NOT”

Η μονομερής αλλαγή της ημερήσιας διάταξης των διερευνητικών συνομιλιών θα αποτρέψει αυτές τις επαφές. “σημαίνει μια προσπάθεια υπονόμευσης” Ο αμυντικός Dendias, “Η Τουρκία του 2021, που έκανε το 2016 τον τελικό γύρο των διερευνητικών συνομιλιών δεν βρίσκεται στην Τουρκία” Ισχυρίστηκε.

Dendias,ελληνικόςΟ Istan συμμετέχει σε διερευνητικές συνομιλίες με ειλικρινή βούληση και εποικοδομητική πρόθεση, αλλά η ημερήσια διάταξη αυτών των διαπραγματεύσεων έχει οριστεί και δεν μπορεί να αλλάξει. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

“ΟΤΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΣ”

Ο Dendias θα ηγηθεί της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια καινηφάλιος, νεο-οθωμανικός και απειλητικός ” ισχυρίστηκε ότι ακολουθούσε μια πολιτική.

Ο Ντέντιας θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία # 1

“Προσπαθούμε να επεκτείνουμε τα χωρικά μας νερά”

Dendias, αναφερόμενος στο ζήτημα της Αθήνας που αυξάνει τα χωρικά της νερά στο Ιόνιο Πέλαγος από 6 σε 12 μίλια ελληνικόςΥποστήριξε ότι για πρώτη φορά από το 1947, ο istan επέκτεινε τα χωρικά του ύδατα και αυτό έγινε ειρηνικά βάσει του διεθνούς δικαίου.

Dendias, “Ετοιμάζουμε να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα σε άλλες περιοχές, λαμβάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα, αλλά όταν θα συμβεί αυτό είναι μια πολιτική επιλογή”. βρήκε την αξιολόγηση.

Αναφερόμενος στην επίλυση του Κυπριακού προβλήματος θα ηγηθεί ο Ντέντιας, τόσο η Τουρκία όσο και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) ομιλία “δεν ενθαρρύνει” Ισχυρίστηκε.

Ο Ντέντιας θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία # 2

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 5 ΛΙΣΤΑΣ”

Dendias για τη λύση του προβλήματος “όχι αισιόδοξος” δηλώνει «Σε συντονισμό με την ελληνοκυπριακή πλευρά, είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην πρόταση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Γκουτέρες για« ανεπίσημη διάσκεψη κουιντέτ ».” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Guterres, προτεκτοράτο του ΟΗΕ, οι εγγυητικές χώρες Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, ελληνικόςΕίχε προτείνει μια ανεπίσημη διάσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν η Κωνσταντινούπολη και τα τουρκικά και ελληνικά κόμματα στο νησί.

Ο Ντέντιας θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία # 3

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

με την Τουρκία ελληνικόςΑνακοινώθηκε ότι ο 61ος γύρος διερευνητικών (διερευνητικών) συνομιλιών μεταξύ της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 60ος γύρος, ο τελευταίος των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών το 2002, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την 1η Μαρτίου 2016. Περίοδος ελληνικός Οι συνομιλίες, που είχαν διακοπεί από την κυβέρνηση, συνεχίστηκαν με τη μορφή πολιτικών διαβουλεύσεων μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά δεν επέστρεψαν στο διερευνητικό πλαίσιο.

Η Τουρκία και η ΤΔΒΚ θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ

Η Τουρκία, η Ανατολική Μεσόγειος και η Κύπρος στα χωρικά της ύδατα της Τουρκικής Πετρελαϊκής Εταιρείας (TPAO) και τα δικαιώματα που απορρέουν από τους τομείς αδειών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου στη διεξαγωγή ερευνητικών και γεωτρητικών δραστηριοτήτων.

Με την αποκλειστική οικονομική ζώνη του Λιβύου (MEB) σε συμφωνία με τον ΟΗΕ στο tescillenen Turkey, χρήση φυσικών πόρων στις θαλάσσιες περιοχές “δικαιοσύνη και δίκαιη κατανομή” τονίζει τις αρχές του.

Η Τουρκία οφείλεται σε νόμιμες δραστηριότητες στις αντίστοιχες περιοχές της θαλάσσιας δικαιοδοσίας “με πρόκληση” κατηγορώντας ελληνικός– Το ελληνικό δίδυμο πρότεινε την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) να επιβάλει τις άδικες και παράνομες απαιτήσεις τους.

Ο Ντέντιας θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία # 4

Ο Ντέντια θα ηγηθεί του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών: η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία # 5

Source