Ο οδηγός που δεν έριξε το μετρητή αλκοόλ λέγοντας «Δεν είμαι αρκετός» αποδείχθηκε 179 αλκοόλ

Ο οδηγός που δεν ήθελε να εκτοξεύσει το μετρητή αλκοόλ στην περιοχή Çerkezköy της Tekirdağ αποδείχθηκε 179 στην εξέταση αίματος.

Οι αστυνομικές ομάδες του Επαρχιακού Αστυνομικού τμήματος υπέβαλαν αίτηση στο πλαίσιο νέων μέτρων κοροναϊού (Kovid-19) στην οδό Atatürk.

Ο οδηγός MH, ο οδηγός του αυτοκινήτου με πλάκα 22 DY 666, του οποίου τα έγγραφα σταμάτησαν για έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, δημιούργησε δυσκολίες για την αστυνομία για μεγάλο χρονικό διάστημα, που ήθελε να δοκιμάσει αλκοόλ για υποψίες.

Ο οδηγός που η αστυνομία ζήτησε να χτυπήσει στο μετρητή αλκοόλ, “Είχα εγχείρηση στο λαιμό μου. Η αναπνοή μου είναι χαμηλή.” αντέδρασε λέγοντας.

Δηλώνοντας ότι εργαζόταν στο αρτοποιείο, ο οδηγός κατηγόρησε την αστυνομία ότι τον εμπόδισε να πάει στη δουλειά και αντί να φυσά το μετρητή αλκοόλ, είτε εισπνεύστηκε είτε εκπνεύστηκε πολύ απαλά.

Παρά την προσπάθεια της αστυνομίας για περίπου μία ώρα, ο οδηγός, που δεν μπορούσε να ελεγχθεί για αλκοόλ, μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο Çerkezköy με το αυτοκίνητο της ομάδας του.

Στην εξέταση αίματος που έγινε εδώ, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είχε 179 προμυλική αλκοόλη. Το αυτοκίνητο του οδηγού, του οποίου η άδεια κατασχέθηκε, μεταφέρθηκε στο πάρκο διαχειριστή.

.Source