Ο οδηγός που παραβίασε τον περιορισμό και δεν τήρησε την προειδοποίηση “διακοπής” της αστυνομίας συνελήφθη μετά από ατύχημα

Διαφήμιση

İZMİR (AA) – Στην περιοχή Karşıyaka του İzmir, ο οδηγός που παραβίασε την απαγόρευση της κυκλοφορίας εντός του πεδίου εφαρμογής του νέου τύπου μέτρων κοροναϊού (Kovid-19) και δεν τήρησε την προειδοποίηση “διακοπής” των αστυνομικών που μπήκαν στην κυκλοφορία και έλεγξαν, πιάστηκε μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού.

Οι αστυνομικοί που ασκούνταν στη λεωφόρο Cevher Dudayev παρατήρησαν ότι ένα όχημα παραβίαζε τον περιορισμό. Οι ομάδες ήθελαν να σταματήσουν το όχημα και να ελέγξουν αν ο οδηγός είχε εξαίρεση.

Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με πινακίδα 35 CJH 87, ο οποίος δεν τήρησε την προειδοποίηση «στάση» που εξέδωσε η αστυνομία, προσπάθησε να δραπετεύσει, υπήρχε ένα κυνήγι μεταξύ των ομάδων και του οδηγού στη γειτονιά.

Το όχημα, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου λόγω της απώλειας ελέγχου του τιμονιού, μπόρεσε να σταματήσει χτυπώντας το φανάρι.

Οι ομάδες διαπίστωσαν ότι εκείνες στο όχημα που έπεσε ήταν οι Şahin K. και Siraç Eray A.

Από την άλλη πλευρά, πληροφορήθηκε ότι υπήρχε απόφαση για σύλληψη του οδηγού Şahin K. για κατηγορίες κλοπής.

Στην Siraç Eray A επιβλήθηκε πρόστιμο 4 χιλιάδες 50 λίρες για απαγόρευση της κυκλοφορίας και δεν φορούσε μάσκα, ενώ η Şahin K πρόστιμο 9 χιλιάδες 143 λίρες για απαγόρευση της κυκλοφορίας, δεν φορούσε μάσκα, οδήγησε χωρίς άδεια και παραβιάζει πολλούς κανόνες κυκλοφορίας.

Ο Şahin K. συνελήφθη από τις αστυνομικές ομάδες, ενώ η Siraç Eray A. απελευθερώθηκε.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source