Ο οδηγός που παραβίασε τον περιορισμό και δεν τήρησε την προειδοποίηση “διακοπής” της αστυνομίας συνελήφθη μετά από ατύχημα

Διαφήμιση

Οι αστυνομικές ομάδες περιπολούσαν το κέντρο της πόλης το βράδυ και παρατήρησαν ότι ένα όχημα παραβίαζε τον περιορισμό. Οι ομάδες ήθελαν να σταματήσουν το όχημα και να καθορίσουν εάν ο οδηγός είχε εξαίρεση.

Όταν ο οδηγός που δεν τήρησε την προειδοποίηση «στάση» που εξέδωσε η αστυνομία προσπάθησε να φύγει, έγινε κυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών ομάδων και του οδηγού στο κέντρο της πόλης.

Ο οδηγός, ο οποίος ήθελε να δραπετεύσει από την καταδίωξη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ενισχύσεις, προσπάθησε να πάει στο Σεϊντσεχίρ μπαίνοντας στο δρόμο κλειστό για κυκλοφορία πίσω από το σταθμό επιθεώρησης από την περιοχή Esentepe.

Αφού πέρασε το σταθμό επιθεώρησης, ο οδηγός, ο οποίος πέρασε επίσης τις πινακίδες «δεν μπορεί να εισέλθει» και «σταματήσει», είχε ένα ατύχημα ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει το γήινο ανάχωμα στο δρόμο.

Ο ελαφρώς τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Beyşehir με ασθενοφόρο.

Ο 17χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να μην έχει άδεια, τιμωρήθηκε με 3.000 150 πρόστιμα για παράβαση του περιορισμού, 2.000 473 για οδήγηση χωρίς άδεια και 288 λίρες για μη τήρηση της προειδοποίησης «διακοπής».

Έχει μάθει ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει δίνοντας ένα αυτοκίνητο σε ένα άτομο χωρίς άδεια σε νεαρή ηλικία.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source