Ο οικισμός των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά από ταχεία κλιμάκωση

Ο οικισμός των τσιγγάνων στο Χαλάνδρι βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Έκτακτη συνάντηση στον τομέα της πολιτικής άμυνας. Μόνο για λόγους υγείας, οι κάτοικοι θα μπορούν να απομακρυνθούν από τον οικισμό μετά την ταχεία ανάπτυξη επιδημιολογικών δεικτών κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες. Εφαρμόστε σήμερα, Σάββατο έως 19 Απριλίου

Κατεβάστε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ IM ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Η Πολιτική Άμυνα αποφάσισε σήμερα να επιβάλει επιπρόσθετους περιορισμούς στον οικισμό των τσιγγάνων του νομισματοκοπείου του δήμου Χαλάνδρι στην περιοχή της Αττικής, χαρακτηρίζοντάς τον πολιτική άμυνα καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Ειδικότερα, μετά από ειδική συνάντηση στο Κέντρο Δράσης Πολιτικής Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα, τη διαστρωμάτωση του πληθυσμού, τα αποτελέσματα των μαζικών εξετάσεων, τα δεδομένα παρακολούθησης, καθώς και την ταχεία ανάπτυξη επιδημιολογικών δεικτών κατά τα τελευταία πέντε. ημέρες, Αττική Χαλάντες Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Άμυνας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χαλάνδρι, ειδικότερα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του Covid-19, αποφασίζεται:

Δήλωση του τσιγγάνικου οικισμού του νομισματοκοπείου του δήμου Χαλάνδρι στην περιοχή της Αττικής υπό τους όρους πολιτικής άμυνας քաղաքացի για εφαρμογή περιορισμών από το Σάββατο 10 Απριλίου, στις 6 μ.μ. Από 00 έως Δευτέρα, 19 Απριλίου, στις 06:00

Συγκεκριμένα, αποφασίζεται.
– Προσωρινή επιβολή περιορισμών στους κατοίκους εντός του οικισμού.
– Για λόγους υγείας, οι κάτοικοι επιτρέπεται να απομακρυνθούν από τον οικισμό.
– Αναστολή συγκεντρώσεων / δημόσιων ή κοινωνικών εκδηλώσεων, ανεξαρτήτως ιδιωτικού ή δημόσιου χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού.
– Παύση θρησκευτικών τελετών, εκτός από τελετές κηδείας, με έως και 9 συγγενείς πρώτου βαθμού (κωδικός sms 5). Χωρίς την παρουσία άλλων ατόμων.
– Αττική և Φροντίδα του և γη του δήμου իկայի γης համար Παροχή basic της παροχής βασικών αντικειμένων (τροφή, φάρμακα κ.λπ.) στους κατοίκους συγκέντρωσης χρημάτων του τσιγγάνικου οικισμού ալ γης for γης για κάθε είδους βοήθεια σε περίπτωση κατοίκων. πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.
– Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Υπηρεσία (PE.PY.D.) φροντίζει την Αττική για να βοηθήσει τους πόρους του προσωπικού όπου και όταν απαιτείται.
– ցանկացած Επιβλέψτε και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα από το Γενικό Εδαφικό Τμήμα Αστυνομίας Αττικής (GE.PA.D.) για να συμμορφωθείτε με τους οικιακούς-γεωγραφικούς περιορισμούς των προαναφερθέντων κατοίκων.

Υποχρέωση της EODY να πραγματοποιήσει ταχεία δοκιμή αντιγόνου COVID-19 (γρήγορη δοκιμή) την 3η-6η ημέρα μετά την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων στον προαναφερθέντα διακανονισμό.

Οποιαδήποτε επέκταση ή ακύρωση των μέτρων θα επανεξεταστεί μετά την έναρξη ισχύος της απόφασης.

Πηγή: protothema.gr

Source