Ο οκτώ μηνών έγκυος αθλητής κερδίζει χρυσό στο taekwondo

Ο 26χρονος αθλητής, 8 μηνών έγκυος, κέρδισε την πρώτη θέση στο taekwondo στην κατηγορία Karma Poomsae.

Οι διοργανωτές της πολυ-αθλητικής εκδήλωσης χαρακτήρισαν την επιτυχία του Idrees ως «εμπνευσμένη», ενώ ο Idrees είπε ότι ήταν «τιμή» να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ.

Μιλώντας στο CNN, ο αθλητής χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Μετά από προπόνηση μερικές φορές, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Αισθάνεται πολύ καλά. Πάντα μου άρεσε η προπόνηση πριν μείνω έγκυος, οπότε δεν ένιωθα διαφορετική όταν ήμουν έγκυος.

Ο Idrees επίσης υπερασπίστηκε τον εαυτό του για συμμετοχή στον διαγωνισμό μετά από κριτική που του απευθύνθηκε στο Διαδίκτυο και επέμεινε ότι οι περισσότεροι κριτικοί δεν κατάλαβαν το taekwondo.

“Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι το taekwondo”, προσθέτει η μέλλουσα μητέρα, είπε:

Νομίζω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με αυτό. Το Taekwondo έχει δύο κλάδους: το Poomsae, μια μορφή άσκησης που δείχνει μόνο τεχνικές χεριών και ποδιών στο taekwondo και τον αθλητικό αγώνα. Η εκδήλωση που παρακολούθησα ήταν η εκδήλωση Poomsae.

Νόμιζα ότι δεν ήταν πολύ επικίνδυνο, γι ‘αυτό αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ο γιατρός μου και το διοικητικό συμβούλιο που διοργανώνουν τα παιχνίδια μου έδωσαν την έγκριση ότι είναι κατάλληλο να συμμετάσχω σε αυτό το άθλημα χωρίς επαφή.

.Source