Ο ουρανός είναι χρωματισμένος για το 2021

Βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο και ζει στη θερινή περίοδο, New ΖηλανδίαΒρίσκεται στην πόλη του Ώκλαντ ΟυρανοξύστηςΈγινε η πρώτη χώρα που εισήλθε στο 2020 με παραστάσεις πυροτεχνημάτων στην Τουρκία.

Στις 12.00 ώρα TRNC νέος χρόνοςΜια επίδειξη πυροτεχνημάτων πραγματοποιήθηκε για λίγα λεπτά στο Sky Tower στη Νέα Ζηλανδία που με υποδέχτηκε Επίσης στην περιοχή του λιμανιού στο Ουέλλινγκτον εορτασμόςέγιναν.

Τα Φίτζι, η Σαμόα, η Τόνγκα και το Κιριμπάτι ήταν οι πρώτοι που γιόρτασαν το 2021 μετά τη Νέα Ζηλανδία.

Φέτος, η Κύπρος, η Τουρκία και επίσης λόγω της διαφοράς ωρών εισερχόταν στο νέο έτος. Πρώτη γιορτή είσοδος στην Τουρκία μετά την Κύπρο το 2021.

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ένα εκθαμβωτικό θέαμα εμφανίστηκε στην επίδειξη πυροτεχνημάτων που πραγματοποιήθηκε για το νέο έτος.

Στη Μελβούρνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, οι εορτασμοί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς γίνονταν πολύχρωμες διαδηλώσεις.

Αφού η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία εισήλθαν στο Νέο Έτος, η Ιαπωνία έγινε μία από τις πρώτες χώρες που εισήλθαν στο 2020. Χώρες που εισέρχονται στο νέο έτος, αντίστοιχα, μετά την Ιαπωνία · «Σιγκαπούρη, Παπούα Νέα Γουινέα, Ταϊβάν, Κίνα, Ρωσία, Ινδονησία, Νότια Κορέα, Βόρεια Κορέα, Φιλιππίνες, Βιετνάμ…».

Από την άλλη πλευρά, η Αμερικανική Σαμόα στο Νότιο Ειρηνικό θα εισέλθει στο 2021 τελευταία.

.Source