Ο Ούγγρος είναι θυμωμένος με τον Μουτσίνα. |: Δημοσιογράφος Κύπρος

«Μόλις φτάσετε στο σπίτι, φέρε μου Φέι να παίξω κάτι αύριο», είπε ο Νίκος Μουτσίνας στο Μπλε Πάλο. «Ο Δημήτρης Ουνγκάρεζος ήταν αγανακτισμένος». “Καταπιέζονται από το κανάλι ή το κάνουν για λόγους επικοινωνίας …”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Στο “Proino” έδειξαν ένα ειδικό βίντεο από το “Kalo Mesimerak”, “ο Δημήτρης Ουνγκάρεζος δεν μπορούσε να το αντέξει” και ξέσπασε.

– Τι ήταν αυτό τώρα; Αυθόρμητη για εμάς; Θα βγουν από ψηλά τώρα. Αφού το έκαναν. Και το έκαναν ζωντανά στην εκπομπή. Επειδή δεν νοιάζονται, γιατί το έκαναν κατά τη διάρκεια της παράστασης, στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια της παράστασης που αποτελείται από τους αριθμούς, Νίκος. Αν είναι διασκεδαστικό, αφήστε τους οπαδούς του σπιτιού τους να βλέπουν κάθε Faye, κάθε Ουγγρικό που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής σημαίνει ότι είτε το κανάλι τους καταπιέζει είτε το έκανε για λόγους επικοινωνίας. “Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μαλέσκου πρέπει να πάει στην παράσταση του Μουτσινά. Πρέπει να το κάνει ζωντανά, αν δεν τους νοιάζει, δεν με νοιάζει”, δήλωσε ο Δημήτρης Ουνγκάρες.

Λίγο μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, ο Βαγγέλης Περίς είπε: “Περιμένω να εκραγεί ο νέος Ουγγρικός, έχουμε κάθε διάλειμμα”, ξέσπασε ξανά ο Ούγγρος.

“Θέλετε να βρούμε όλα όμορφα και όμορφα εδώ. Κάθε φορά που μιλάμε για το SKAI, πρέπει να πετάς և ορκίζομαι και τώρα ας δεχτούμε ότι η Mutsina μας λέει ότι λύσαμε το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που υπήρχε, δηλαδή, το βγάλαμε από τον Νικόλαο, το καταραμένο. : «Τότε βγάζεις τον άλλο Ασημακόπουλο, ο οποίος πήγε και πήρε μια τρύπα στην κοιλιά του. Τον βγάζεις από μένα. Και τον είδαμε, τον Βασίλη, που έκοψε. Κάθε πέντε μέτρα έπεσε», είπε ο Δημήτρης Ουνγκάρες.

https://www.youtube.com/watch?v=wjUnE11GGP4:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source