Ο πάστορας αρνείται να κάνει κηδεία για ασθενή που πέθανε από κοροναϊό

πανό8

Ο ελληνικός Τύπος ανέφερε ότι ο εν λόγω ιερέας, ο κοροναϊός του Υπουργείου Υγείαςότι δικαιολόγησε την εντολή του δηλώνοντας ότι η κηδεία εκείνων που πέθαναν στην εκκλησία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στην εκκλησία · αλλά έγραψε ότι το υπουργείο δεν είχε οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην αναφορά, αναφέρθηκε ότι οι συγγενείς του αποθανόντος πήγαν σε άλλο χωριό για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την κηδεία και να θάψουν τους νεκρούς τους, και η τελετή πραγματοποιήθηκε εδώ χωρίς προβλήματα.

Ο ΠΑΡΑΖΟΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ: “ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ, θα πεθάνω”

Ο ελληνικός τύπος σε μια άλλη είδηση, το Coronavirus Έγραψε ότι ο ιερέας Ιερόνημος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς λόγω της ασθένειάς του, του είπε για την κακή του διαδικασία και ζήτησε από τους γιατρούς του να βγουν την 14η ημέρα της ασθένειάς του και να τον αφήσουν να πεθάνει.

Στις ειδήσεις, αναφέρθηκε ότι ο Ιερόνημος κάλεσε όλους να λάβουν σοβαρά αυτήν την ασθένεια και να ακολουθήσουν τις προφυλάξεις.

Το νοσοκομείο HADASSAH θα ξεκινήσει να αποδεχτεί τους μεγάλους πατέντες που έχουν κάνει εμβολιασμό από τις Φεβρουαρίου

Σε άλλη είδηση, το νοσοκομείο Hadassah στο Ισραήλ, από τον Φεβρουάριο, το Coronavirus Έγραψε ότι ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να αρχίσει τη θεραπεία Ελλήνων ασθενών που είχαν το εμβόλιο.

Ασθενείς με κοροϊό που θέλουν να υποβληθούν σε θεραπεία στο Ισραήλ Δηλώθηκε ότι έπρεπε να έχει εμβολιαστεί και να είναι κάτοχος πράσινου διαβατηρίου.

ΟΚΙΠΙ: “20 τοις εκατό των νοσηλευτών ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ”

Ο ελληνικός Τύπος έγραψε ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΙΠΙ) ανακοίνωσε ότι το 20 τοις εκατό των νοσηλευτών δεν ήρθαν να εργαστούν για διάφορους λόγους.

Στις ειδήσεις, σημειώθηκε ότι στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που δημιουργήθηκε για την πανδημία, έγιναν καθημερινές αξιολογήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν και 250 νοσοκόμες προσλήφθηκαν πρόσφατα, αλλά «δυστυχώς» το 20% των νοσοκόμων δεν ήρθαν να εργαστούν για διάφορους λόγους.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Κοροναϊός στη Νότια Κύπρο σε μια άλλη είδηση Έγραψε ότι υπήρξε σταθερή πτώση στις υποθέσεις του και ότι χθες ανακοινώθηκαν 259 περιπτώσεις και 4 θάνατοι.

Στις ειδήσεις, η πρώτη παρτίδα εμβολίων της εταιρείας Moderna έφτασε στη Νότια Κύπρο χθες και έφτασαν 1200 εμβόλια. Αναφέρθηκε ότι 16.500 εμβόλια αναμένεται να έρθουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

πανό134

Source