Ο Πέτρος Κωστόπουλος կան Η Κατερίνα Λιολιού θα κάνει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος είναι ήδη εκεί με τον νέο του συνεργάτη, την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιολιού, θα αλλάξει την ώρα του στο Ντουμπάι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, που ζει μόνος στο κέντρο της Αθήνας μετά το χωρισμό του με τον Μπαλακίν, ερωτεύεται τον νεαρό τραγουδιστή και δεν το κρύβει. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα ο Πέτρος Κωστόπουλος և Κατερίνα Λιολιού, τον οποίο συναντήσαμε μέσω του μουσικού ταλέντου του ANT1 The Voice, είχε κοινές συναντήσεις στα σπίτια φίλων ενώ ταξίδευαν μαζί στο Ντουμπάι για αλλαγή χρόνου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνέδεσε την επιδίωξη χρησιμότητας καθώς βρίσκεται στο Ντουμπάι business για επιχειρήσεις, καθώς εργάζεται σε ξενοδοχειακή εταιρεία εστιατορίων.
Κατά τη διάρκεια της παράστασής του, πέρασε τη σχετική αναφορά στη Σταματίνα. Δεν ξέραμε ότι ήταν μαζί μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν χωρίς να κρύβουν αυτό που ένιωθαν. Όσοι τους έχουν δει να μιλάνε για το να κρατούν τα χέρια, να φιλούν το στόμα τους, κρυμμένο πάθος, στην πραγματικότητα, αυτή η αγάπη ζει στο Ντουμπάι τις τελευταίες ημέρες. “Εκείνοι που τους έχουν δει εκεί λένε ότι δεν κρύβουν το αίσθημα που έχουν καθόλου. Είναι πολύ ζεστοί ο ένας στον άλλο.”

“Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον γνωρίζουν τον βλέπουν να χαμογελά και να είναι χαρούμενος”, πρόσθεσε η Σταματίνα ανυπόμονη για τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλι;
Η Κατερίνα Λιόλι ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική από τότε που ήταν παιδί, σπούδασε φιλοσοφία και έγινε ευρέως γνωστό από το μουσικό σόου πραγματικότητας The Voice.

Πηγή: iefimerida.gr

Source