Ο παίκτης που φεύγει από το APOEL | … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Το πρώτο βήμα που έκανε ο Σάββας Πουσαϊτίδης στο τιμόνι ήταν θετικό, καθώς έσπασε το βουνό, φέρνοντας τον Αργάγγελο ψυχολογία και γαλήνη. Το APOEL έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται πολλά διορθωτικά βήματα. που θα προσθέσει περισσότερη ποιότητα στο κλαμπ Λευκωσίας.

Όπως αποδεικνύεται, η εποχή του Eraldes θα δει την πόρτα εξόδου, που έμεινε εκτός παιχνιδιού με τον Hermes և, πιθανότατα, θα αποχαιρετούσε τον APOEL. Μέχρι στιγμής, η Jensen και η Azil έχουν φύγει.

Λέγεται ότι μετά την πώληση του Musa Al Tamari το περασμένο καλοκαίρι, υπήρχε ήδη μια κενή θέση στη λίστα, ενώ με την επίσημη διαζύγιο με τον Geralds, υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις.

Επομένως, μετά τις προσθήκες των Garner και Bern, ο Savvas Pursaitidis έχει δύο διαθέσιμες επιλογές, οι οποίες θα έρθουν να ανανεώσουν την ομάδα και να ενισχύσουν τις εκλογές του Έλληνα προπονητή. Μία από τις δύο χειμερινές μεταγραφές θα μπορούσε να περιλαμβάνει έναν παίκτη που παίζει στην αριστερή πλευρά της άμυνας για να υποστηρίξει τον Wheeler.

Το πρώτο σενάριο της τέταρτης πρόσληψης είναι πέρα ​​από αυτό. Ο Έλληνας προπονητής δίνει το πράσινο φως για να αποκτήσει έναν παραμελημένο παίκτη στο κέντρο της άμυνας για να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ στον τομέα της άμυνας, καθώς έχει δείξει κάποια προβλήματα. τρέχουσα σεζόν.

Ταυτόχρονα, το δεύτερο σενάριο είναι ο 44χρονος προπονητής να αποφασίσει να αγοράσει πτέρυγα, αλλά το τρέχον σενάριο φαίνεται να είναι το πρώτο.

Source