Ο ΠΑΟ παίρνει την Warda! Ανοίγει μια τρελή φωτιά στο αποδυτήριο – Ξύλο με ανεμιστήρες

Τις τελευταίες ημέρες, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συνομιλίες για την απόκτηση του Didier Lamcel Ze. Πρόκειται για έναν 24χρονο πτέρυγα του Καμερούν με τον οποίο ο Laszlo Bologna συνεργάστηκε στην Αμβέρσα του Βελγίου, όπου φέτος ο παίκτης μετρά 5 αγώνες με μία μεταφορά γκολ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από το Βέλγιο, οι άνθρωποι του συλλόγου πρόκειται να πάνε εκεί για τη δουλειά του. Ο παίκτης είναι εκτός δράσης στην Αμβέρσα, αναζητώντας μια άλλη ομάδα για να συμμετάσχει.

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά από τα δεδομένα που παρείχαν οι Βέλγοι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ο παίκτης είχε προηγουμένως συνεργαστεί επιτυχώς με τον Ρουμάνο προπονητή, χρησιμοποιώντας τον «ως πτέρυγα» ως κεντρικό μέσο.

Οι πληροφορίες που λάβαμε από τους ειδικούς του Jupiler League μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές πειθαρχικές παραβιάσεις. Περιγράφεται ως ημι-τρελός, ιδιαίτερα ευφυής ως εικόνα.

Είχε περισσότερες από δύο μάχες με την Μπολόνια. Στην πραγματικότητα, ο τρέχων προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στο κοινό και δήλωσε «είτε αυτός είτε εγώ».

Η Μπολόνια έχει συγχωρήσει επανειλημμένα τις παραβάσεις του, ομολόγησε τη μοναδική του φύση.

Τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου του είναι δυνατά. Είναι γρήγορη, πολύ καλή τεχνική. Με άλλα λόγια, είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Λόγω της περίεργης ιδιοσυγκρασίας του, ωστόσο, η δουλειά του φαίνεται δύσκολη.

Διότι, εκτός από το ότι δεν ταιριάζει καλά με κανένα προπονητή, διαφωνεί με τους συμπαίκτες του, ενώ μάλιστα τακτοποιεί τους οπαδούς που τον ορκίζονται. Στην πραγματικότητα, σε μια από τις εκρήξεις του, μίμησε τον Eric Cantona καθώς ανέβαινε στο βάθρο. Η κόκκινη κάρτα που έλαβε σε έναν φιλικό αγώνα, ακόμη και 20 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, έγινε αξέχαστη.

Ο Ιβάν Λέκο έβγαλε την Αμβέρσα από τα σχέδια στην πρώτη περίπτωση ταραχών.

Έτσι, αυτός είναι “καπνιστής Καμερούν”, ίσως η ταυτοποίηση είναι άδικη για τον αιγυπτιακό μεσαίο “Βόλο”, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Lamkel Ze έχει πολύ χειρότερη συμπεριφορά, δεν είναι πολύ εύχρηστο.

“Μπορεί να παίξει 2-3 καλά παιχνίδια. “Με την πρώτη ματιά, ωστόσο, η συμπεριφορά του μπορεί να είναι απρόσεκτη”, δήλωσε μια αξιόπιστη πηγή στο Sportdog.

Source