“Ο Παπασταύρου ανέλαβε αυτή τη δέσμευση / Για μένα, η επιτυχία της Ομόνοιας ήταν μια έκπληξη”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΓΠ Φίβος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Super Sport fm 104.0 σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους της Ομόνοια προς τη GSP.

Για αποπληρωμή χρέους από την Ομόνοια. “Για την παλιά δέσμευση, η οποία έγινε πριν από λίγα χρόνια, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παπαστάβου, επειδή ήταν πάντα αγκάθι στο πλάι, ήταν πολλά χρήματα, είπαμε ότι πρέπει να πληρώσουμε παραχωρώντας στην Ευρώπη τα δικαιώματα της UEFA. Όταν ήρθε ο Σταύρος Παπασταύρου, ανέλαβε αυτή τη δέσμευση το 2015, և θα μπορούσε να είναι մեր γι ‘αυτόν, և τώρα που η ομάδα έχει πάει με επιτυχία στην Ευρώπη եց λειτούργησε αρκετά καλά, αυτό το χρέος έχει αποπληρωθεί. Ειλικρινά, περίμενα να ενταχθεί στο συγκρότημα νωρίτερα. Για να πληρώσετε το χρέος στην Ομόνοια, ήταν απαραίτητο να περάσετε από δύο στάδια, ευτυχώς, φέτος πήγε καλά, received έλαβε επίσης αρκετά χρήματα, և τώρα όλα είναι καλά. “Η επιτυχία της Ομόνοιας ήρθε ως έκπληξη για μένα, όχι επειδή ήταν στα στάδια του ομίλου, αλλά λόγω του πώς μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά φέτος όταν υπήρχαν λιγότερες ομάδες σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν τον ρόλο τους.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΓΠ Φόβος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Super Sport fm 104.0 σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους της Ομόνοια προς τη GSP.

Για αποπληρωμή χρέους από την Ομόνοια. “Για την παλιά δέσμευση, η οποία έγινε πριν από λίγα χρόνια, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παπαστάβου, επειδή ήταν πάντα αγκάθι στο πλάι, ήταν πολλά χρήματα, είπαμε ότι πρέπει να πληρώσουμε από την UEFA με ευρωπαϊκά δικαιώματα συμμετοχής. Όταν ήρθε ο Σταύρος Παπασταύρου, ανέλαβε αυτή τη δέσμευση το 2015, «θα μπορούσε» να είναι γι ‘αυτόν, և τώρα που η ομάδα έχει πάει με επιτυχία στην Ευρώπη եց έχει λειτουργήσει αρκετά καλά, αυτό το χρέος έχει αποπληρωθεί. Ειλικρινά, περίμενα να ενταχθεί στο συγκρότημα νωρίτερα. Για να πληρώσετε το χρέος στην Ομόνοια, ήταν απαραίτητο να περάσετε από δύο στάδια, ευτυχώς φέτος πήγε καλά, received έλαβε επίσης αρκετά χρήματα, և τώρα όλα είναι καλά. “Η επιτυχία της Ομόνοιας ήρθε ως έκπληξη για μένα, όχι επειδή μπήκε σε ομάδες, αλλά λόγω του πώς μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά φέτος όταν υπήρχαν λιγότερες ομάδες ενός παίκτη που παίζουν τον ρόλο τους.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΓΠ Φόβος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Super Sport fm 104.0, αναφερόμενος στην αποπληρωμή του χρέους της Ομόνοια προς τη ΣΓΠ.

Για να εξοφλήσετε το χρέος από την Ομόνοια. “Για την παλιά δέσμευση, η οποία έγινε πριν από λίγα χρόνια, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παπαστάβου, επειδή ήταν πάντα αγκάθι στο πλάι, ήταν πολλά χρήματα, είπαμε ότι πρέπει να πληρώσουμε παραχωρώντας στην Ευρώπη τα δικαιώματα της UEFA. Όταν ήρθε ο Σταύρος Παπασταύρου, ανέλαβε αυτή τη δέσμευση το 2015, և θα μπορούσε να είναι him γι ‘αυτόν, և τώρα που η ομάδα έχει πάει με επιτυχία στην Ευρώπη եց έχει λειτουργήσει αρκετά καλά, αυτό το χρέος έχει αποπληρωθεί. Ειλικρινά, περίμενα να μπεί σύντομα στο συγκρότημα. Για να πληρώσετε το χρέος στην Ομόνοια, ήταν απαραίτητο να περάσετε από δύο στάδια, ευτυχώς φέτος πήγε καλά, received έλαβε επίσης αρκετά χρήματα, և τώρα όλα είναι καλά. “Η επιτυχία της Ομόνοιας ήρθε ως έκπληξη για μένα, όχι επειδή μπήκε σε ομάδες, αλλά λόγω του πώς μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά φέτος όταν υπήρχαν λιγότερες ομάδες ενός παίκτη που έπαιζαν τον ρόλο τους.”

Source