Ο παράγοντας που ανέφερε ο Ελευθέριος σχετικά με τη σεξουαλική του βία έδωσε μαρτυρία στους ερευνητές

Μαρτυρία για σεξουαλική βία από τον Άντρι Ελευθερίου. Οι ερευνητές στοχεύουν να ολοκληρώσουν την υπόθεση և Μεταφορά της στη Νομική Υπηρεσία εντός μίας εβδομάδας – Απάντηση σε διάφορες ερωτήσεις – Μπορεί να προκύψουν άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Νωρίς το πρωί, ο αθλητικός παράγοντας της αναφοράς του πρωταθλητή σκοποβολής Andriy Eleftherio για τη σεξουαλική του επίθεση πέρασε το κατώφλι της έδρας του ΤΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο παράγοντας ονομάστηκε από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας πυροβολισμού στην κατάθεσή του για παρόμοια περιστατικά.

Μετά από δύο μαρτυρίες από τον Andri Eleftheriou և και την επακόλουθη έρευνα, ζητήθηκε από τον πράκτορα να σχολιάσει τις σχετικές καταγγελίες, οι οποίες, παρόλο που ήθελαν να καταθέσουν νωρίτερα, τελικά κατέστησαν δυνατή σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cyprus Times: Ο αθλητικός πράκτορας έδωσε τις κατηγορίες του στους ανακριτές της έδρας ΤΑΕ, οι οποίες θα διερευνηθούν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πράκτορας απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, μια διαδικασία που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που ανέφερε η κα Ελευθερίου όσο και όταν συνεργάστηκαν στο πλαίσιο των αθλητικών τους δραστηριοτήτων.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ότι τις επόμενες μέρες θα ανοίξει ο τρόπος για νέες καταθέσεις, έτσι ώστε οι ερευνητές να μπορούν να ολοκληρώσουν το παζλ των καταθέσεων, για περαιτέρω οδηγίες μπορούν να μεταφέρουν το υλικό της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία.

Εξελίξεις που σχετίζονται με άλλα παράπονα

Οι ανακριτές λένε ότι υπάρχουν τέσσερις άλλοι ισχυρισμοί από γυμναστές εναντίον του προπονητή τους, ενώ υπάρχουν και τέσσερις άλλοι ισχυρισμοί από έναν παίκτη μπάσκετ εναντίον προπονητή μπάσκετ.

Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε ο πατέρας του παίκτη μπάσκετ στους Cyprus Times

Τόσο ο προπονητής του αθλητισμού όσο και του μπάσκετ αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον των ερευνητών.

Source