Ο παρουσιαστής του TRT Aylin Özmenek πέθανε

Ο παρουσιαστής TRT Aylin Özmenek πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα της νόσου Covid-19.

Ο Aylin Özmenek, ο οποίος εργάστηκε στο ραδιόφωνο TRT Ankara ως ειδικός εκφωνητών και ειδικοτήτων για 44 χρόνια, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια ως αποτέλεσμα της νόσου Covid-19.

Ο Özmenek έχει κάνει πολλά προγράμματα κλασικής και ελαφριάς μουσικής στο Radio 3 για πολλά χρόνια, όπως “Νέοι”, “Λευκή οθόνη”, “Voice Masters”, “New Records New Comments”.

Η ζωντανή μετάδοση των συναυλιών του Σαββατοκύριακου της Προεδρικής Συμφωνικής Ορχήστρας για χρόνια, Özmenek, Jülide Gülizar, Çetin Çeki, Ülkü Kuranel, Zafer Celasun, Elçin Temel, Cemile Kutgün, Şebnem Savaşçı, Mahmut Balçın είναι οι ονόματα των βετεράνων του Mahmut Balçer. πήρε θέση.

43 χρόνια, 8 μήνες, 14 ημέρες συνεχούς βάρδιας Özmenek υπάλληλοι Aylin, Τουρκία έχει θέσει την υπογραφή της έως την ημερομηνία δημοσίευσης αυτής της περιόδου.

Η σύζυγος του Aylin Özmenek, βετεράνος δημοσιογράφος Varlık Özmenek, πέθανε επίσης στις 20 Αυγούστου 2020.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AYLİN ÖZMENEK;

Ο Aylin Özmenek γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1942. Αφού αποφοίτησε από την Ακαδημία Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών της Σμύρνης, άρχισε να είναι ομιλητής με επιτυχία στις εξετάσεις του ραδιοφώνου της Σμύρνης το 1963. Ο Özmenek, ο οποίος εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός στην περιοχή του Αιγαίου για λίγο, έγινε μαθητής του ψαρά Halikarnas Cevat Şakir Kabaağaçlı.

Με την ίδρυση του TRT, ο Özmenek, ένας από τους πρώτους ομιλητές του TRT, στάλθηκε στην υπηρεσία τουρκικής BBC το 1969 και άρχισε να εργάζεται στο TRT Ankara Radio το 1970. Εκτός από το καθήκον του εδώ, έδωσε μαθήματα τουρκικής φαντασίας στο Γερμανία Cologne Radio και Holland NOS Radio – Television.

Ο Aylin Özmenek έδωσε διαλέξεις σε διάφορες χρονικές στιγμές στο ραδιόφωνο και τηλεόραση του Πανεπιστημίου Başkent, στο Πανεπιστήμιο του Γκάζι, στους υποψηφίους του Διοικητή του Υπουργείου Εσωτερικών, μέλη του Ανώτατου Εποπτικού Συμβουλίου του Πρωθυπουργού, φοιτητές της Αστυνομικής Ακαδημίας και καθηγητές στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας. Στην Κύπρο, η BRT (Bayrak Radio and Television) εργάστηκε σκληρά για να εκπαιδεύσει ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς εκφωνητές στο Κυπριακό Media Center.

Εργάστηκε επίσης στο TRT Television σε διάφορες χρονικές στιγμές. Με την έναρξη των εκδόσεων του GAP, φιλοξένησε προγράμματα όπως γυναικεία προγράμματα για τη Νοτιοανατολική Ανατολία, τουρκικές χειροτεχνίες, πολιτισμός και πίστη στην Ευρώπη.

Ο Aylin Özmenek είπε, “Η προσπάθειά μου είναι να διασφαλίσω τη σωστή χρήση της μητρικής μας γλώσσας μεταξύ των γενεών, να υιοθετήσουμε τη ζωτικότητά της και να ενσταλάξουμε την ομορφιά της στις μελλοντικές γενιές”, δήλωσε ο Aylin Özmenek, και διοργάνωσε αποτελεσματικά, όμορφα και δημόσια εργαστήρια αυτο-έκφρασης σε ιδρύματα όπως η METU Alumni Association και η TÜBİTAK.

Ο Özmenek έδωσε διαλέξεις με θέμα «Αποτελεσματική και καλή ομιλία» και «Ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία» στην Επαγγελματική Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Başkent «Προγραμματισμός ραδιοφώνου και τηλεόρασης» για έξι χρόνια.

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία ενάντια στην εκμετάλλευση, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source