Ο πατέρας της Fenerbahce Atilla Szalai επιβεβαίωσε τις φήμες για μεταφορά

Ο Ούγγρος αμυντικός Attila Szalai, ο οποίος φοράει φανέλα Fenerbahçe, έλαβε δήλωση μεταφοράς από τον πατέρα του. Οι βρετανικές και ιταλικές ομάδες που εντάχθηκαν στην ομάδα της Νότιας Κύπρου Λεμεσού κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και έδειξαν ενδιαφέρον για τον Szalai, ο οποίος σύντομα έγινε ο εραστής του οπαδού, επιβεβαιώθηκε από τον πατέρα Szalai. Αναφέρεται ότι η διαδρομή του Σζαλάι θα είναι η Αγγλία.

Ο πατέρας του επιτυχημένου παίκτη του Fenerbahçe Attila Szalai έκανε δηλώσεις στον Τύπο της χώρας του για το μέλλον του γιου του. Για τον Szalai, που είναι μνηστήρες από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και την Ιταλία Serie A, ο πατέρας του έκανε την επιβεβαίωση. Η συνέντευξη με τους Ajansspor’s ΝέαΛεπτομερώς για τη φωλιά του, ο πατέρας του Σζαλάι επεσήμανε την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Εδώ είναι η εξήγηση:

“ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ”

“Μιλήθηκε για το ότι ήταν κουρασμένος γρήγορα στο γήπεδο επειδή δεν είχε αρκετή μυϊκή δύναμη. Συνεργαστήκαμε με τον γιο μου για να βελτιώσουμε τον συντονισμό, την ταχύτητα και την αντοχή του. Τον κάναμε να εξελιχθεί στο παιχνίδι χωρίς τη μπάλα. Η μπάλα του, που ασκούσε συνεχώς, είναι ακόμα στο δωμάτιό του στο σπίτι. Έχει πρόγραμμα. Είμαι επίσης προπονητής γυμναστικής, Αθλημα Είμαι ψυχολόγος και διαιτολόγος. Πάντα προσπαθώ να τον βοηθήσω.

Ο πατέρας της Fenerbahce Atilla Szalai επιβεβαίωσε τις φήμες για μεταφορά

“ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ”

Είναι μεγάλη περηφάνια που ο γιος μου (Newcastle United, Aston Villa, Napoli, Lazio, Leicester City) σχετίζεται με ομάδες αυτού του επιπέδου. Έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να μεταφερθεί σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Fenerbahçe. Το όνειρό του είναι προφανές. Φυσικά πρέπει να κάνετε περισσότερα κάθε μέρα για να είστε επιτυχημένοι. ”

.Source