Ο Πελάτης Libertex λαμβάνει μοναδική εμπειρία

(MENAFN – ACN NewsWire) ΛΟΝΔΙΝΟ, 8 Απριλίου 2021 – (ACN Newswire) – Στις 25 Μαρτίου, ένας ενθουσιώδης συναλλαγή στο διαδίκτυο έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο από την Libertex με τη μορφή ενός μοναδικού προσαρμοσμένου αυτοκινήτου που παρουσιάστηκε στο σπίτι γήπεδα του ποδοσφαιρικού συλλόγου Tottenham Hotspur.

Το προσαρμοσμένο Yiannimize Audi RSQ8 παραδόθηκε στον τυχερό πελάτη Libertex
Ένας 36χρονος από το Λονδίνο είχε κερδίσει το κορυφαίο βραβείο στην τελευταία προσφορά από το Libertex: ένα ολοκαίνουργιο Audi RSQ8 προσαρμοσμένο από την ομάδα Yiannimize. Το στάνταρ RSQ8 είναι ήδη ένα κορυφαίο όχημα του υψηλότερου βαθμού, αλλά χάρη στον Γιάννη και την ομάδα του, αυτό αποπνέει στυλ όπως κανένα άλλο.
Κορυφαίοι αστέρες από το Tottenham Hotspur Football Club κάλεσε τον Yiannimize για να κανονίσει την προσαρμοσμένη δουλειά για το Audi RSQ8 και το βελτιωμένο όχημα παρουσιάστηκε στον πελάτη Libertex σε στυλ A-list στο γήπεδο του συλλόγου Tottenham Hotspur Stadium από τον ίδιο τον Yianni.
“Ολόκληρη η φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψιστεί σε αυτήν την απλή δήλωση αποστολής: Trade for More”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ Libertex Μάριος Χαϊλής. “Η διαπραγμάτευση δεν αφορά διαγράμματα ή μετακίνηση αριθμών σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Είναι μια πραγματική ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό, τι περισσότερο χρειάζονται στη ζωή. Ξεκινήσαμε αυτήν την πλατφόρμα για να κάνουμε την εμπορία περιουσιακών στοιχείων εύκολη και προσβάσιμη για όλους, και αυτό είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξουμε ό, τι είναι δυνατό χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μας. “
Ο εκτελεστικός σύμβουλος της Tottenham Hotspur Ross Dickson είπε: “Η Libertex ήταν φανταστικοί συνεργάτες και είναι υπέροχο να είσαι μέρος σε κάτι τόσο συναρπαστικό. Το να καλωσορίζω τον νικητή στο σπίτι μας για να συλλέξει το βραβείο του ήταν πραγματικά ένα υπέροχο γεγονός! Είμαι σίγουρος σύντομα θα μπορέσουμε να κάνουμε μερικές εκδηλώσεις όπως αυτή. “
Οι ίδιοι οι παίκτες των Spurs ήταν ενθουσιασμένοι για να δουν πώς θα λάβει το βραβείο. Ηχογράφησαν εξατομικευμένους χαιρετισμούς, λέγοντας, “Ελπίζουμε να το απολαύσετε! Θυμηθείτε, Ανταλλάξτε περισσότερα και έλα, Spurs!”
Τόσο ο Yiannimize όσο και ο Libertex είχαν δικαιολογήσει τις προσδοκίες τους όταν ο τυχερός πελάτης συγκλονίστηκε με την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Δεν είχε κανένα λόγο να περιμένει καθόλου το αυτοκίνητο. Ήταν μια απόλυτη έκπληξη γι ‘αυτόν, απλώς μια ανταμοιβή για το να είσαι πιστός πελάτης.
Για να δείτε σχετικό βίντεο, κάντε κλικ εδώ.
Libertex: Εμπόριο για περισσότερα
Το Libertex είναι μια γρήγορη, φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές στη χρηματοοικονομική αγορά 24/7 μέσω διαδικτύου ή μέσω smartphone. Ο μεσίτης προσφέρει πάνω από 250 χρηματοοικονομικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, μετοχών, νομισμάτων, δεικτών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, πολύτιμων μετάλλων και πολλά άλλα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας χρηματοοικονομικής αγοράς και διαδικτυακών συναλλαγών, η Libertex έχει κερδίσει πάνω από 40 διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο διακρίσεων για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών από το Forex Report και το περιοδικό European CEO το 2020.
Η Libertex υπήρξε εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας συναλλαγών, αλλά με την έλευση της νέας πρωτοβουλίας Trade For More, η εταιρεία πρόκειται να αποκτήσει πρόσβαση στην επιτυχία της αγοράς στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από άλλες ειδικές εκδηλώσεις, η Libertex μοιράζεται την αγάπη του όμορφου παιχνιδιού με όλους τους πελάτες της μέσω βραβείων ποδοσφαίρου και VIP πρόσβασης στο Tottenham Hotspur και στη Valencia CF, τον επίσημο συνεργάτη τους για το ποδόσφαιρο.
Το Λονδίνο είναι το τελευταίο λιμάνι της Libertex καθώς η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει νέα έδρα στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου στο εγγύς μέλλον. Για να ενημερώνεστε για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Libertex.com.
Ομάδα Libertex
Επιχειρηματικό Κέντρο Vashiotis, Νεάπολη 3107, Κύπρος
[email protected]

Κελάδημα:
Ινσταγκραμ:
Facebook:
YouTube:
Τικ Τοκ:
ΠΗΓΗ: Libertex Group

MENAFN09042021002725003249ID1101888769

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source