Ο Πελάτης Libertex λαμβάνει μοναδική εμπειρία

Ο διαδικτυακός έμπορος λαμβάνει μια έκπληξη προσαρμοσμένο Audi RSQ8 με ευγένεια του Libertex

Στις 25 Μαρτίου, ένας λάτρης των διαδικτυακών συναλλαγών έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο από Libertex με τη μορφή ενός μοναδικού προσαρμοσμένου αυτοκινήτου που παρουσιάζεται στο γήπεδο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Tottenham Hotspur.

Το προσαρμοσμένο Yiannimize Audi RSQ8 παραδόθηκε στον τυχερό πελάτη Libertex
Ένας 36χρονος από το Λονδίνο είχε κερδίσει το κορυφαίο βραβείο στην τελευταία προσφορά από το Libertex: ένα ολοκαίνουργιο Audi RSQ8 προσαρμοσμένο από την ομάδα Yiannimize. Το στάνταρ RSQ8 είναι ήδη ένα κορυφαίο όχημα του υψηλότερου βαθμού, αλλά χάρη στον Γιάννη και την ομάδα του, αυτό αποπνέει στυλ όπως κανένα άλλο.

Κορυφαίοι αστέρες από το Tottenham Hotspur Football Club κάλεσε τον Yiannimize για να κανονίσει την προσαρμοσμένη δουλειά για το Audi RSQ8 και το βελτιωμένο όχημα παρουσιάστηκε στον πελάτη Libertex σε στυλ A-list στο γήπεδο του συλλόγου Tottenham Hotspur Stadium από τον ίδιο τον Yianni.

«Ολόκληρη η φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψιστεί σε αυτήν την απλή δήλωση αποστολής: Trade for More», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ Libertex Μάριος Χαϊλής. «Οι συναλλαγές δεν αφορούν γραφήματα ή μετακίνηση αριθμών σε υπολογιστικό φύλλο. Είναι μια πραγματική ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό, τι άλλο χρειάζονται στη ζωή. Ξεκινήσαμε αυτήν την πλατφόρμα για να κάνουμε την εμπορία περιουσιακών στοιχείων εύκολη και προσβάσιμη για όλους, και αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξουμε ό, τι είναι δυνατό χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μας. “

Ο εκτελεστικός σύμβουλος της Tottenham Hotspur Ross Dickson είπε: «Η Libertex ήταν φανταστικοί συνεργάτες και είναι υπέροχο να είσαι μέρος σε κάτι τόσο συναρπαστικό. Το να είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε τον νικητή στο σπίτι μας για να συλλέξουμε το βραβείο τους ήταν πραγματικά ένα υπέροχο γεγονός! Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες άλλες εκδηλώσεις. “

Οι ίδιοι οι παίκτες των Spurs ήταν ενθουσιασμένοι για να δουν πώς θα λάβει το βραβείο. Ηχογράφησαν εξατομικευμένους χαιρετισμούς, λέγοντας, «Ελπίζουμε να το απολαύσετε! Θυμηθείτε, ανταλλάξτε για περισσότερα και έλα, Spurs! “

Τόσο ο Yiannimize όσο και ο Libertex είχαν δικαιολογήσει τις προσδοκίες τους όταν ο τυχερός πελάτης συγκλονίστηκε με την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Δεν είχε κανένα λόγο να περιμένει καθόλου το αυτοκίνητο. Ήταν μια απόλυτη έκπληξη γι ‘αυτόν, απλώς μια ανταμοιβή για το να είσαι πιστός πελάτης.

Για να δείτε σχετικό βίντεο, κάντε κλικ εδώ. https://youtu.be/24k7qRE9Iw4

Libertex: Εμπόριο για περισσότερα
Το Libertex είναι μια γρήγορη, φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές στη χρηματοοικονομική αγορά 24/7 μέσω διαδικτύου ή μέσω smartphone. Ο μεσίτης προσφέρει πάνω από 250 χρηματοοικονομικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, μετοχών, νομισμάτων, δεικτών, πετρελαίου και φυσικού αερίου, πολύτιμων μετάλλων και πολλά άλλα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας χρηματοοικονομικής αγοράς και διαδικτυακών συναλλαγών, η Libertex έχει κερδίσει πάνω από 40 διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο διακρίσεων για την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών από το Forex Report και το περιοδικό European CEO το 2020.

Η Libertex υπήρξε εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας συναλλαγών, αλλά με την έλευση της νέας πρωτοβουλίας Trade For More, η εταιρεία πρόκειται να αποκτήσει πρόσβαση στην επιτυχία της αγοράς στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από άλλες ειδικές εκδηλώσεις, η Libertex μοιράζεται την αγάπη του όμορφου παιχνιδιού με όλους τους πελάτες της μέσω βραβείων ποδοσφαίρου και VIP πρόσβασης στο Tottenham Hotspur και στη Valencia CF, τον επίσημο συνεργάτη τους για το ποδόσφαιρο.

Το Λονδίνο είναι το τελευταίο λιμάνι της Libertex καθώς η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει νέα έδρα στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου στο εγγύς μέλλον. Για να ενημερώνεστε για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Libertex.com.

Ομάδα Libertex
Επιχειρηματικό Κέντρο Vashiotis, Νεάπολη 3107, Κύπρος
[email protected]
https://libertex.com

Κελάδημα: https://twitter.com/libertex_europe/
Instagram: https://www.instagram.com/libertex_official/
Facebook: https://www.facebook.com/Libertex.EU/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3bsfQMKbfXxIRup8IRM-dw
TikTok: https://www.tiktok.com/@libertex_official?lang=af-ZA

Source