Ο περιφερειακός διευθυντής της ΠΟΥ για την Ευρώπη, Kluge: «Το ξέσπασμα του κοροναϊού ξεκινά το 2022

Μιλώντας στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό DR, τον Περιφερειακό Διευθυντή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) για την Ευρώπη, Hans Kluge, ο νέος τύπος του 2021 Κορωνοϊός Τόνισε ότι θα είναι ένα έτος, αλλά θα είναι πιο προσεκτικό και εύχρηστο σε σύγκριση με το 2020.

Ο Kluge δήλωσε ότι το χειρότερο σενάριο μένει πίσω και ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον ιό σε σύγκριση με το έτος 2020, όταν ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται για πρώτη φορά.

Κορωνοϊός Τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις εξελίξεις στην επιδημία εκ των προτέρων και εξήγησε τις δικές του προβλέψεις, ο Κλουζ είπε, “Νομίζω ότι η επιδημία θα τελειώσει στις αρχές του 2022.” είπε.

“Θα παραμείνει ο ιός, αλλά δεν νομίζω ότι θα χρειαστούν περιορισμοί. Αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

ΚορωνοϊόςΑξιολογώντας τη μετάλλαξη της φήμης, ο Kluge εξήγησε ότι οι μεταλλάξεις είναι φυσιολογικές και ότι ο ιός προσπαθεί να προσαρμοστεί στο άτομο που έχει μολυνθεί, αλλά η ταχεία εξάπλωση των μεταλλάξεων τους ανησυχεί.

Κλουτζ, Κορωνοϊόςλόγω της ταχύτητας των ταχύτερα μεταλλαγμένων στελεχών του ΚορωνοϊόςΕίπε ότι παρακολουθούν στενά την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί εναντίον της Τουρκίας, εάν είναι απαραίτητο, τα εμβόλια μπορούν να διατεθούν σύμφωνα με νέες μεταλλάξεις και ότι δεν υπάρχει ανάγκη παραγωγής εμβολίων για μεταλλάξεις.

Υπογραμμίζοντας ότι οι μεταλλάξεις δεν θα πάρουν τον ιό εκτός ελέγχου, ο Kluge σημείωσε ότι το σύστημα υγείας σε χώρες με συστήματα υγείας που βρίσκονται υπό πίεση μπορεί να βρίσκεται υπό μεγαλύτερη πίεση, επομένως λαμβάνουν τις μεταλλάξεις πολύ σοβαρά.

Σημειώνοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί όταν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι συναντηθούν στο ίδιο περιβάλλον με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί, ο Kluge υπογράμμισε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας.

“Η ταχύτητα είναι ο καλύτερος φίλος μας από τώρα και στο εξής. Τα πάντα εξαρτώνται από το ρυθμό. Η ταχύτητα θα σώσει τη ζωή και θα προστατεύσει την οικονομία και τελικά θα μεταφέρει τις μεταλλάξεις”, δήλωσε ο Kluge. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source