Ο Πετράκης είναι τεταμένος. “Σε καλές μέρες εμείς … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Γάνης Πετράκης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ικανοποιημένος με τη νίκη επί της ένωσης.

Όπως είπε ο κ. Πετράκης, «Κερδίσαμε μια πολύ μεγάλη, πολύ δύσκολη νίκη. Θέλω να πω αδιάφορα στους παίκτες για τις προσπάθειές τους. Χάρη στις προσπάθειές τους, παίξαμε ένα από τα πιο πειστικά παιχνίδια εναντίον μιας ομάδας που υστερούσε. Δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για στόχους. Το παιχνίδι τελείωσε για εμάς, τώρα εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι. “

Στο ερώτημα αν θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του ενάντια στην «Ανόρθωση», όπου μπορεί να κριθεί το παιχνίδι, είπε. “Είμαι στην πρώτη μου χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ειδικά στα πλέι οφ. Όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε από εδώ και στο εξής έχουν υψηλό επίπεδο δυσκολίας. Θα επιστρέψουμε στα παιχνίδια και θα τα αξιολογήσουμε. Η ομάδα δεν έχει γίνει πρωταθλητής εδώ και χρόνια. Γι ‘αυτό υπάρχει συσσωρευμένη πίεση. “Αυτή η πίεση ασκεί πίεση σε εκείνους που πρέπει να πάρουν τα κάστανα από τη φωτιά, που είναι οι παίκτες.”

Τόνισε επίσης ότι πιστεύει στην ομάδα και θα προσπαθήσει να τη βελτιώσει.

Δηλώνοντας ότι η συσσωρευμένη πίεση δεν είναι δικαιολογία, συμφώνησε ότι δεν είναι δικαιολογία, ενώ σημείωσε ότι «η συγκομιδή των λογαριασμών του Απόλλωνα προκαλεί αδικία στην ομάδα. Μιλώ από τη στιγμή που είμαι εδώ. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει κερδίσει περισσότερους πόντους. ”

Κλείνοντας, είπε, “Δεν κρίνω τις στιγμές της ζωής μου. Η κακή εμφάνιση δεν μπορεί να καθορίσει τι πιστεύω. Πριν έρθω, πίστευα ότι ο Απόλλωνας μπορούσε. Γι ‘αυτό λέω ότι στο τέλος θα κάνουμε την έκθεσή μας, ότι όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο σκοπός. “Όσοι με ρωτάτε νομίζω ότι δεν ξέρω τον σκοπό.”

Σε μια αναφορά ότι υπάρχει κάτι λάθος με την επίθεση, είπε, μεταξύ άλλων, ότι στις καλές μέρες είμαστε η Βαρκελώνη και σε κακές μέρες δεν είμαστε τίποτα. Πριν από δύο μήνες, η Ομόνοια είχε τέσσερα ή πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά δεν έχασε την πίστη στην ομάδα τους. Γι ‘αυτό πιστεύω και στην ομάδα μας. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source