Ο πιο διάσημος σέξι “ειδικός σεξ” της Ινδίας πέθανε σε ηλικία 96 ετών (βίντεο)

Με το έντονο χιούμορ του, αλλά με επιστημονική εκπαίδευση, βοήθησε χιλιάδες συμπολίτες του μέσα από τη στήλη του

Η Ινδία θρηνεί τον πιο διάσημο «εμπειρογνώμονα του σεξ», ο οποίος πέθανε σε ηλικία 96 ετών, έχοντας προηγουμένως γίνει «μύθος» χάρη στη στήλη του με πολύ ενημερωτικές, ειλικρινείς συμβουλές σε τοπική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το BBC, ο Δρ. Για περισσότερα από 10 χρόνια, ο Mahinder Watsa, ο οποίος σπούδασε μαιευτική και γυναικολογία, ήταν ο συγγραφέας της στήλης εμπειρογνώμονας Ask a Sex. Με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του ως γυναικολόγου, σεξολόγου, Ινδού επιστήμονα, απάντησε στις ερωτήσεις χιλιάδων Ινδών, βοηθώντας στην επίλυση των πιθανών προβλημάτων της ερωτικής τους ζωής.

Μια επίσημη δήλωση που εκδόθηκε από τα παιδιά του αναφέρει ότι ο πατέρας τους «έζησε μια υπέροχη ζωή με τους δικούς του όρους» Δεν είναι σαφές εάν ο γέρος υπέφερε πρόσφατα από οποιαδήποτε ασθένεια.

Ο Wazan ήταν ήδη 80 ετών όταν άρχισε να γράφει μια στήλη καθημερινών συμβουλών για σεξ που τον έκανε διάσημο στον καθρέφτη της Βομβάης. Η στήλη του σύντομα προσέλκυσε το δημόσιο ενδιαφέρον, αλλά και έντονες διαμαρτυρίες, καθώς το σεξ εξακολουθεί να αποτελεί θέμα ταμπού σε πολλά ινδικά νοικοκυριά. “Πριν ξεκινήσει η στήλη, τα ινδικά μέσα ενημέρωσης σπάνια χρησιμοποιούσαν τις λέξεις” πέος “ή” vulva “”, δήλωσε ο Μπαγκέλ, αρχισυντάκτης της εφημερίδας στο BBC το 2014.

Όπως ανακάλυψε κάποτε, η τολμηρή στήλη των δεδομένων της χώρας οδήγησε την εφημερίδα να λαμβάνει ορισμένα απειλητικά μηνύματα, κατηγορίες χυδαιότητας στις αρμόδιες αρχές. Αλλά πίστευε πάντα ότι τα οφέλη από τη δημοσίευση συμβουλών εμπειρογνωμόνων σεξ υπερέβαιναν τα αυγά στα οποία έβαλαν τα αυγά τους. Μόνο στον καθρέφτη Dr. Ο Wazan απάντησε σε περισσότερες από 20.000 ερωτήσεις από αναγνώστες.

Εάν μετράτε τα χρόνια της καριέρας του σεξουαλικού σας συμβούλου, ο αριθμός των ατόμων που βοηθά είναι τεράστιος, λέει η κα Bagel. Όπως είπε ένας έμπειρος γυναικολόγος στο BBC πριν από έξι χρόνια, βλέπει το σεξ ως κάτι που κάνει ένα άτομο ευτυχισμένο, αλλά πολλοί από τους συναδέλφους του στις εφημερίδες τείνουν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά σοβαρή, ιατρική ορολογία. Προτίμησε μια ελαφρύτερη προσέγγιση στις προτιμήσεις του, η οποία χαρακτηριζόταν από επιτυχημένο χιούμορ, αλλά: την ανθρωπότητα.

Περιγραφική είναι η απάντηση που έδωσε σε έναν ανήσυχο Ινδό που, χωρίς να χρησιμοποιεί αντισυλληπτικά με τη φίλη του, έτρεξε να πάρει το «χάπι της επόμενης ημέρας» στο χάος της στιγμής, ήταν μπερδεμένος και κατάπιε τον εαυτό του. “Μπορεί να με προκαλέσει επιπλοκές;” Ο βασανισμένος άνδρας ζήτησε με αγωνία την ακόλουθη απάντηση. “Την επόμενη φορά, βάλτε ένα προφυλακτικό, προσπαθήστε να μην το καταπιείτε.”

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source