Ο πληθυσμός του Τσεσμέ τριπλασιάστηκε: οι ομάδες υποστήριξης θα πάνε από το Σμύρνη

Νέος τύπος κοροναϊού (Kovid-19) που πέρασε έναν από τους πιο πολυσύχναστους χειμερινούς μήνες με την επιδημία ΚρήνηΟ πληθυσμός των 44 χιλιάδων της Τουρκίας, με αποτέλεσμα το νέο έτος 200 καλά έφτασε.

Ο Yakup Demir, Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Ξενοδόχων του Τσεσμέ (ÇEŞTOB), δήλωσε ότι εάν παραβιαστούν οι περιορισμοί του Kovid-19 κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, θα υπάρξει άμεση παρέμβαση.

«Θα παρέμβει μόλις υπάρξει δυνατή μουσική»

Όσον αφορά τους ελέγχους, ο Demir σημείωσε:

«Η χωροφυλακή, η αστυνομία και η διοικητική περιφέρεια προειδοποίησαν τόσο τους ξενοδόχους όσο και όλους τους επισκέπτες που επρόκειτο να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Τσεσμέ για την Πρωτοχρονιά. Τα εστιατόρια είναι κλειστά, δεν θα υπάρχει διασκέδαση στα ξενοδοχεία. Δεν θα υπάρχει διασκέδαση στα σπίτια μας, στους δρόμους και στις βίλες ή σε μονοκατοικίες που νοικιάσαμε. Όταν υπάρχει δυνατή μουσική, οι αρχές που διέπουν το Τσεσμέ θα παρεμβαίνουν και σίγουρα δεν θα επιτρέπουν εορτασμούς. Η αστυνομία και η χωροφυλακή θα συνεχίσουν τους ελέγχους με ακρίβεια. Οι προετοιμασίες έγιναν και επιπλέον ομάδες από τη Σμύρνη θα μεταφερθούν στο Τσεσμέ. “

«Το Çeşme είναι 100% γεμάτο, δεν υπάρχουν άλλα σπίτια για ενοικίαση»

Δηλώνοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να μένουν στο Τσεσμέ λόγω της πανδημίας και ότι υπάρχουν άνθρωποι που συρρέουν στην περιοχή λόγω της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και τόνισαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση στην περιοχή, ο Ντέμιρ συνοψίζει τη γενική κατάσταση της περιοχής με τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η περιοχή, η οποία έχει χωρητικότητα 28 χιλιάδων κρεβατιών, παρέχει επί του παρόντος υπηρεσίες με περίπου 4 χιλιάδες κρεβάτια λόγω της πανδημίας. Ο χειμερινός πληθυσμός του Τσεσμέ είναι περίπου 44 χιλιάδες, αλλά καλωσορίζουμε περίπου 1 εκατομμύριο επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των εκδρομών, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αλλά αυτό το χειμώνα, ο πληθυσμός του Τσεσμέ αυξήθηκε σημαντικά. τριπλασιάστηκε. Όσοι θέλουν να έρθουν στο Τσεσμέ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή το Σαββατοκύριακο δεν μπορούν να βρουν σπίτι. Όλα τα σπίτια στο Τσεσμέ είναι γεμάτα. Εάν υπήρχαν πάρα πολλά σπίτια, θα ήταν επίσης γεμάτα. Υπήρχε ζήτηση που απομένει από το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας, και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς αύξησε αυτήν τη ζήτηση. Το σιντριβάνι είναι εκατό τοις εκατό γεμάτο. “

.Source