Ο «πνιγμός» στα νοσοκομεία έφτασε τους 180 ασθενείς

Ο αριθμός των νοσοκομειακών ασθενών μετακινείται με υψηλό τριψήφιο αριθμό για ημέρες. Χθες, το Υπουργείο Υγείας έθεσε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ, δηλώνοντας ότι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύτηκαν με κοροναϊό είναι 180, εκ των οποίων οι 54 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους 54 ασθενείς με κρίσιμη ασθένεια, 25 υποβλήθηκαν σε διασωλήνωση, πέντε εισήχθησαν στη μονάδα ενδοφλέβιας εντατικής θεραπείας και 24 εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο αριθμός των ασθενών στο νοσοκομείο πληροφοριών έφτασε τους 72.

ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ

Σημειώνεται ότι το ΟΚΥΠΥ έχει ενεργοποιήσει μέρος του ειδικού του προγράμματος για αύξηση του αριθμού των κλινών στα νοσοκομεία Λευκωσίας – Λεμεσού.

Τα νοσοκομεία της Λάρνακας aph Πάφου θα πάνε σε πόλεμο εάν είναι απαραίτητο, ο Κρατικός Οργανισμός Υγείας έχει ήδη δώσει εντολή στη διοίκηση δύο νοσοκομείων να δημιουργήσουν τμήματα για τη θεραπεία ασθενών με κοροναϊό.

Η νοσηλεία, ειδικά σε μονάδες εντατικής θεραπείας, είναι καθοριστικός παράγοντας για περαιτέρω βήματα όσον αφορά περιοριστικά μέτρα, το σενάριο του γενικού αποκλεισμού γίνεται όλο και πιο ορατό.

Source