Ο Πομπέο είχε ένα τηλεφώνημα με τον Ελληνοκύπριο υπουργό Εξωτερικών Χριστοδουλίδη

Διαφήμιση

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (AA) – 5 μέρες πριν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο αποχώρησε από τη θέση του, αναφέρθηκε ότι συναντήθηκε στο τηλέφωνο με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης (GASC) Νίκος Χριστοδουλίδης και συζήτησε τα βήματα που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ της Ουάσινγκτον και της ελληνικής διοίκησης.

Στη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

“Ο Πομπέο και ο Χριστοδουλίδης λόγω των σημαντικών συνεργασιών μας στις διμερείς σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης των περιορισμών βάσει των Διεθνών Κανονισμών Κυκλοφορίας Όπλων, της συμπερίληψης του GASC στο Διεθνές Πρόγραμμα Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Εκπαίδευσης και της ίδρυσης του Κυπριακού Κέντρου Ασφάλειας Γης, Υπεράκτιας και Λιμένας ως περιφερειακού κέντρου εκπαίδευσης ασφαλείας στα σύνορα. Συμφώνησε ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-GASC είναι οι καλύτερες όλων των εποχών. “

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source