Ο ΠΟΥ καλεί την Τανζανία να «δημοσιεύσει δεδομένα σχετικά με τον κοραναϊό»

Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ), δήλωσε σε γραπτή δήλωση ότι η Τανζανία δεν έχει ακόμη παράσχει πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα που ελήφθησαν κατά του Kovid-19.

Επισημαίνοντας ότι αυτή η κατάσταση είναι αρκετά ανησυχητική, ο Ghebreyesus είπε, “Καλώ την Τανζανία να αρχίσει να αναφέρει περιπτώσεις Kovid-19 και να κοινοποιεί δεδομένα.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Ghebreyesus σημείωσε ότι οι άνθρωποι στην Τανζανία πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα κατά αυτής της επιδημίας.

Η ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ CORONAVIRUS ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli προειδοποίησε το κοινό για τα εμβόλια Kovid-19 που παρήγαγαν ξένα κράτη στις 27 Ιανουαρίου.

Ο Magufuli, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε επιδημία Kovid-19 στη χώρα του, είπε, “Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα. Εάν ο λευκός άνθρωπος μπορούσε να βρει ένα εμβόλιο, θα έπρεπε να είχε βρει το εμβόλιο για το AIDS, φυματίωση, ελονοσία …”

Ο Magufuli είχε προηγουμένως αναφέρει ότι είχε στείλει κρυφά δείγματα ζώων, φρούτων και ελαίου στο εργαστήριο δίνοντας ανθρώπινα ονόματα και ότι τα αποτελέσματα μιας παπάγιας και κατσίκας ήταν θετικά.

Η Τανζανία, η οποία δεν κοινοποιεί τα δεδομένα σχετικά με τις περιπτώσεις Kovid-19 στο κοινό, συνιστά στο κοινό να καταναλώνει περισσότερα λαχανικά και φρούτα με επεξεργασία ατμού για την καταπολέμηση του ιού.

.Source