Ο Πούτιν δεν μπορούσε να εμβολιαστεί έως ότου το εμβόλιο θεωρηθεί ασφαλές για την ηλικία του

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι ΠεσκόφΒλαντιμίρ, ηγέτης της Ρωσίας Πούτιν‘σε ΕμβόλιοΠριν από το συμπέρασμα είναι ότι είναι ασφαλές για άτομα άνω των 60 ετών, το νέο είδος κορωνοϊός Δήλωσε ότι δεν μπορούσε να λάβει μέρος στον εμβολιασμό κατά της επιδημίας (Kovid-19).

Ο Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους,Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιντου εμβολίου Άτομα άνω των 60 ετών δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στον εμβολιασμό Kovid-19 πριν από το συμπέρασμα ότι είναι ασφαλές

Ο Πεσκόφ είπε ότι ο Πούτιν είχε προηγουμένως αποφασίσει να εμβολιαστεί, αλλά περίμενε να ολοκληρωθούν όλες οι διατυπώσεις είχε εξηγήσει.

Ερωτηθείς ποιες είναι οι εν λόγω διατυπώσεις και εάν το ρωσικό Υπουργείο Υγείας περιλαμβάνει την έκθεση για την ασφάλεια του εμβολίου για άτομα άνω των 60 ετών, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε: δεν μπορούσα να προγραμματίσω »απάντησε.

«Ο Πούτιν θα λάβει την απόφασή του για τον εμβολιασμό αφού το Υπουργείο Υγείας καταλήξει σε συμπέρασμα σχετικά με το Sputnik V και άλλα εμβόλια»

Πεσκόφ, Δήλωσε ότι ο Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι το γεγονός ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κοροναϊού δεν έχει επηρεάσει την εμπιστοσύνη του ρωσικού λαού στο εμβόλιο Kovid-19.

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων “Απολύτως όχι”, ο Πεσκόφ τόνισε ότι το εμβόλιο παραδόθηκε σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας και ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός.

πανό134

«Οι Ρώσοι κατασκευαστές εμβολίων επεκτείνουν τις ικανότητές τους και η διαδικασία παραγωγής είναι πράγματι καλά εδραιωμένη και αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο όγκος θα αυξηθεί τις υπόλοιπες ημέρες του έτους και τις πρώτες εβδομάδες του επόμενου έτους.

Ο Πεσκόφ είπε, “Μετά την έκθεση του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας ότι το εμβόλιο Sputnik V είναι ασφαλές για άτομα άνω των 60 ετών, άλλα εμβόλια θα περάσουν από την ίδια διαδικασία και ο Πρόεδρος θα λάβει τότε την απόφασή του.”

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ρωτήθηκε εάν οι Ρώσοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη διαδικασία εμβολιασμού του Πούτιν. Ο Πεσκόφ απάντησε, “Δεν ξέρω, αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση που έλαβε ο Πρόεδρος.”

.Source