Ο Πρίγκιπας, η Τουρκία διατηρεί την εχθρότητα των ειδήσεων της Κρήτης

Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία αύξησε την ένταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ξεκίνησε ένα άλλο σκάνδαλο. Η διοίκηση της Αθήνας συνέχισε τις προκλήσεις εναντίον της Τουρκίας και των ελληνικών μέσων ενημέρωσης Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Αίγυπτος, Γαλλία, Σαουδική Αραβία, ακολουθούμενες από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ισχυρίστηκαν ότι συμμετείχαν στο παιχνίδι.

Πολιτική και κολλημένη οικονομικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, τα τελευταία τεταμένα νερά ξεκίνησαν αρκετές ασκήσεις με τους συμμάχους τους εναντίον της Τουρκίας.

Ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει στην άσκηση

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι τα αεριωθούμενα αεροσκάφη F-15, τα οποία θα προσγειωθούν στην Κρήτη κατόπιν εντολής του Στέμματος της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman, θα συμμετάσχουν στην άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΛΟΤΕΣ

Αναφέρθηκε επίσης ότι τα αεροσκάφη που θα σταλεί η Σαουδική Αραβία, η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο F-15 στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, θα χρησιμοποιηθούν επίσης από Έλληνες πιλότους. Η Αίγυπτος, η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Γαλλία και η Νότια Κύπρος ξεκίνησαν κοινή αεροπορική και θαλάσσια άσκηση στις ακτές της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου.

Τιμές χρυσού στο Μεγάλο Παζάρι 04/01/2021

Το κιλό χρυσού αυξήθηκε σε 454 χιλιάδες λίρες

Η TFF ανακοινώνει όρια δαπανών

Ο πανικός Bayraktar TB2 στην Ελλάδα!


ΚΛΙΚ ΕΝΑΡΞΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Οι πληροφορίες στη σελίδα δεν είναι συμβουλευτικές και δεν εμπίπτουν στο πεδίο των συμβουλευτικών υπηρεσιών για επενδύσεις. Μπορεί να μην ταιριάζει στο προφίλ του επενδυτή σας.

.Source