“Ο Πρωθυπουργός μου είπε,” παραιτηθείτε, με πληγώνω

Απολύθηκε από το Υπουργείο Υγείας Αλί ΠίλιΉταν προσκεκλημένος του προγράμματος που παρουσίασε ο Χασάν Χαστούρ στο KTV.

Πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΕκφράζοντας ότι δεν τον ήθελε, ο Πίλι είπε, “Ο Έρσαν ήταν ο καλός μου φίλος. Μου αγαπά και τον αγαπώ. Είμαστε άνθρωποι που υποστήριξαν ο ένας τον άλλον στις εκλογές.”

“Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ” RESIGN “”

Εξηγώντας ότι τις μέρες που η απόλυση του ήρθε για πρώτη φορά στη δημόσια ατζέντα, ο πρωθυπουργός Σανέρ τον κάλεσε και είπε «παραιτήθηκε», ο Πίλι είπε:

«Σοκαρίστηκα. Δεν κατάλαβα ούτε. Όταν με καλείς, το λέω ειλικρινά».Κορωνοϊός Νόμιζα ότι θα κάναμε μια ομιλία λέγοντας, “Πώς μπορούμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία;” Αλλά είπε «παραιτηθείτε, με πληγώνετε», είπε.

Εξηγώντας ότι ο Σάνερ είπε ότι δεν μπορούσε να τον απολύσει, ο Πίλι είπε, “είπε ότι με αγαπούσε και δεν μπορούσε να τον απολύσει. Είπατε” παραιτηθείτε “. Δεν το περίμενα αυτό”, είπε.

“ΣΥΓΝΩΜΗ”

Ο Πίλι δήλωσε ότι μετά από αίτημα παραίτησης του Σανέρ, είπε «Με απορρίψεις» και άφησε το χαρτί.

Εξέφρασε τη λύπη του λόγω της απόλυσης του με μπαταρία …

Λέγοντας ότι έκανε πολύ προσπάθεια κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του με μπαταρία, “ανέλαβα το γραφείο. Ο Ιός του Δυτικού Νείλου, η φωτιά του νοσοκομείου και Κορωνοϊός Παλέψαμε με την πανδημία. Παρόλα αυτά, ενισχύσαμε την υποδομή υγείας. Δεν αγωνίστηκα μόνος μου. Οι άνθρωποι ήταν μαζί μου. Σας ευχαριστώ. Οι άνθρωποι με αγάπησαν », είπε.

“ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”

Λέγοντας ότι “έπαιξαν παιχνίδια από ορισμένα συνδικάτα και δημοσιογράφους” εναντίον του τις τελευταίες εβδομάδες, ο Πίλι είπε, “Προσπάθησαν να με ταπεινώσουν στα μάτια των ανθρώπων, έκαναν σχέδια. Υπήρχε μια οργάνωση σε αυτήν την επιχείρηση.”

ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ CANALTAY ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ; “ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Hastürer, “Ο λόγος για την απόλυσή σας είναι η υπόσχεση που δόθηκε για την Επίσημη Canaltay”, είπε ο Pilli, “Η εκτίμηση είναι για τους ανθρώπους, δεν θέλω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση”.

.Source