Ο Πρωθυπουργός της Σομαλίας Ρόμπλ, ο Πρέσβης της Τουρκίας στο Μογκαντίσου συμφώνησε τον Γιλμάζ

Διαφήμιση

Ο Πρωθυπουργός της Σομαλίας Μοχάμεντ Χουσεΐν Ρόμπλε, βελτιώνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και το Μογκαντίσου της Τουρκίας Μογκαντίσου-Αφγκόι για να συζητήσει την ασφάλεια των Τούρκων εργατών στην κατασκευή, ο πρέσβης Μεχμέτ Γιλμάζ συμφώνησε στο γραφείο του.

Ο Ρόμπλε, δήλωσε σε δήλωση μετά από μια συνάντηση στο Twitter, “Στη Σομαλία, για τη μόνιμη ανάπτυξη έργων όπως η κατασκευή δρόμων Mogdiş-Afgoye. Σας ευχαριστούμε Τουρκία και Κατάρ.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Στη συνάντηση, ο Roble δήλωσε ότι συζητήθηκε η ασφάλεια των εργαζομένων που εργάζονται στην κατασκευή του δρόμου Mogadishu-Afgoye, που χρηματοδοτήθηκε από το Κατάρ και κατασκευάστηκε από την τουρκική εταιρεία και ότι θα λάβουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Ρόμπλε έδωσε τα συλλυπητήριά του στους Τούρκους και Σομαλούς εργάτες που έχασαν τη ζωή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πρέσβης Yılmaz και ο Πρέσβης του Κατάρ στο Μογκαντίσου Χασάν Χάμζα.

Κατά την επίθεση με βόμβα που στοχεύει στην κομβία Τούρκων εργατών που εργάζονται στην κατασκευή του Μογκαντίσου-Αφγκόι στις 2 Ιανουαρίου από την οργάνωση Es-Shabab, 2 Τούρκοι εργαζόμενοι σκοτώθηκαν και 4 εργαζόμενοι τραυματίστηκαν.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρά άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source