Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Saner ανακοινώνει την ημερομηνία που θα αρχίσουν να δέχονται τουρίστες | Τουριστικό πρακτορείο | Νέα τουρισμού

Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Ersan Saner ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα αρχίσουν να δέχονται τουρίστες.

Προειδοποίηση ταυτότητας για επιβάτες TRNC!

Προειδοποίηση ταυτότητας για επιβάτες TRNC!

TRNC Ο Πρωθυπουργός Ersan Saner Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτορείων Κύπρου (KITSAB), Ορχάν Τολούν, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο Saner επεσήμανε ότι οι προσπάθειες της KITSAB για την ανάπτυξη του τουρισμού στη βιομηχανία οδήγησης της χώρας είναι επίσης πολύ σημαντικές στις τρέχουσες δύσκολες μέρες.

Δηλώνοντας ότι οι τουριστικές δραστηριότητες δεν μπορούσαν να κάνουν αρκετά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της διαδικασίας ιών, ο Saner είπε, “Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον τουρισμό όσο μπορούμε στη διαδικασία που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, υπό το φως των ευρημάτων σας αυτήν την περίοδο”.

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner, “θα κάνει την Τουρκική Δημοκρατία σχετικά με το πρωτόκολλο οικονομικής και χρηματοδοτικής συνεργασίας στον τουρισμό δεν θα αγνοηθεί. Η πατρίδα τα προβλήματά μας, εκτός εάν ενεργήσουμε με την Τουρκική Δημοκρατία θα βρει πάντα λύσεις. ”

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner δήλωσε ότι θα διευθύνει ό, τι μπορεί να γίνει στον τουρισμό και την τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2021 με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν μεταξύ του πρωθυπουργού και των υπουργείων.

Θέλουμε να αρχίσουμε να δέχόμαστε τουρίστες από την 1η Απριλίου

Δηλώνοντας ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα έρθουν στη χώρα από την 1η Απριλίου 2021, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με την ανώτατη επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών και δήλωσαν ότι θα συζητήσουν τις διαδικασίες άφιξης των τουριστών στη χώρα.

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner είπε: «Μαζί σας, αισθανόμαστε και φέρουμε την ευθύνη της ανταγωνιστικής ποιότητας της ΤΔΒΚ στον τουρισμό και πώς να ανοίξουμε το δρόμο. Ελπίζω ότι το 2021 δεν θα είναι χαμένη χρονιά », είπε.

Orhan Tolun: Η συμβολή της κυβέρνησης στον τομέα του τουρισμού πρέπει να συνεχιστεί

Ο Ορχάν Τολούν, Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτορείων Κύπρου, μίλησε για τα προβλήματα του τουρισμού γενικά και των ταξιδιωτικών γραφείων ειδικότερα.

Εκφράζοντας ότι τα τουριστικά πρακτορεία είναι ο μόνος κλειστός τομέας στη χώρα από τις 9 Μαρτίου 2020, ο Tolun είπε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι υψηλές λόγω της άφιξης 2 αεροπλάνων την ημέρα και δεν μπορούν να πουλήσουν.

Σημειώνοντας ότι δεν είδαν αρκετή συμβολή στον εγχώριο τουρισμό, ο Τολόν υπενθύμισε ότι το κράτος παρείχε ασφάλιστρα με 1500 TL κρατική υποστήριξη, ασφάλιση και επενδύσεις σε κεφάλαια.

Ο Τολόν ζήτησε από την κυβέρνηση να προετοιμάσει ένα πακέτο βοήθειας για αυτούς έως τις 31 Ιουνίου 2021.

.Source