Ο πρωθυπουργός Ersan Saner δέχτηκε τους διοικητές

Πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΟ διοικητής των τουρκικών ειρηνευτικών δυνάμεων της Κύπρου, ο στρατηγός Sezai Öztürk, ο διοικητής των δυνάμεων ασφαλείας, ο στρατηγός Zorlu Topaloğlu, και ο Ταξιαρχικός Στρατηγός Taner Uysal, ο Ταξιαρχικός Στρατηγός Nihat Ergün, ο Ταξιαρχικός Στρατηγός Κεμάλ Μπαλτά και ο Ταξιαρχικός Στρατηγός İbrahim Dağman, που τον επισκέφτηκαν ευγενικά.

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ Στην ομιλία του στη ρεσεψιόν, υπενθύμισε το ρητό του Μεγάλου Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, «Ειρήνη στο σπίτι, ειρήνη στον κόσμο», «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού μέχρι το τέλος, χωρίς να διακυβεύουμε ποτέ αυτήν την αρχή, ακόμα κι αν ο εχθρός μας είναι, επεκτείνοντας το φιλικό μας χέρι, αλλά χωρίς να διακυβεύεται η αποφασιστική μας στάση». είπε. Τονίζοντας ότι η διαβεβαίωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και της διοίκησης των δυνάμεων ασφαλείας είναι απαραίτητη για τον τουρκοκυπριακό λαό, ο πρωθυπουργός Σάνερ είπε: «Είμαστε ευγνώμονες σε εσάς, τον στρατό μας, για αυτό το θέμα».

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ, Κορωνοϊός Επισημαίνοντας ότι η διαδικασία έφερε μερικά προβλήματα μαζί, δήλωσε ότι αν και η τοπική μόλυνση είχε μειωθεί σε μεμονωμένους αριθμούς πριν από δύο ημέρες, βγήκε με διπλούς αριθμούς χθες, και σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι άνθρωποι ήθελαν να μην γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα.

Ο πρωθυπουργός Σάνερ είπε: «Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε συνολικά αυτήν τη σύντομη μεταβατική περίοδο. Όταν εξετάζουμε τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί και έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου έχει αξία δυόμισι. Εκφράζω την πεποίθησή μου ότι θα διατηρήσουμε αυτό το χαρακτηριστικό. Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων για το προσωπικό σας νέο έτος. Τους εύχομαι ένα υγιές και ειρηνικό μέλλον ».

Στην ομιλία του, ο Ταγματάρχης Σέιζι Σζούρκ, Διοικητής των Τουρκικών Ειρηνευτικών Δυνάμεων, τόνισε ότι, ως διοικητές του νησιού, επισκέφθηκαν σήμερα τον πρωθυπουργό Σανέρ. Έρσαν ΣανέρΤον συγχαίρει και του εύχεται επιτυχία στη νέα του εργασία. Υπολοχαγός Öztürk, Πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΠαρουσίασε επίσης μια πλάκα στη μνήμη της επίσκεψής τους.

.Source