Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εμβολιάστηκε με το Newsbomb Κύπρου

Για να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό των πολιτών, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης εμβολιάζεται σήμερα με λίγη καθυστέρηση με το εμβόλιο COVID-19. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας στο Λάτσιο, όπου έφτασε πριν από τις 9 և 40 το πρωί, συνοδευόμενος από το PD, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα.

Τα εμβόλια δόθηκαν χθες από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου και την Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας, Στέλλα Κυρακίδου, οι οποίοι μίλησαν μέρα με τη μέρα για τις προσπάθειες να σταματήσει η επιδημία, σημειώνοντας τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως: συνεργασία, η οποία γίνεται πρακτική για όλους τους πολίτες της Ένωσης.

Η αδειοδότηση εμβολίων, η έναρξη των εμβολίων, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, να επανεξετάσουμε το τέλος αυτής της παγκόσμιας περιπέτειας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την πρόσφατη ιστορία, έγραψε χθες ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του στο twitter. Που:
Η προετοιμασία και η εφαρμογή εμβολίων είναι η απάντηση στην επιστήμη σε μια μεγάλη κρίση υγείας Είναι το αποτέλεσμα των τιτανικών προσπαθειών της ανθρωπότητας, είναι το αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. “Είναι μια άνοδος της ελπίδας, ειδικά στη μέση μιας δύσκολης χρονιάς”, είπε.

Την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού
Χθες (27/12), με την ευκαιρία της πρώτης ημέρας εμβολιασμού στην Κύπρο, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Ίνακη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΚΥΠΥ Χρήστος Λοϊζίδης, Δρ. Χρήστος Κύπριος և 17 άλλες νοσοκόμες Covid19.

Λεμεσός
Η πρώτη παρτίδα εμβολίων που έλαβε χθες η Κυπριακή Δημοκρατία ξεκίνησε χθες το πρωί σε γηροκομεία Λεμεσού.

Πάφος
Η Πάφος είναι τώρα στον χάρτη εμβολίων, ξεκινώντας από τρεις γηροκομεία.
(ΚΥΠΕ)

,Source