Ο Πρόεδρος σηκώνει ξανά το γάντι του և απαντά στο ΑΚΕΛ…

Συνέχιση της προεδρικής συζήτησης – ΑΚΕΛ – Μετά την απάντηση του ΑΚΕΛ, μιλώντας ξανά ενώπιον του κυβερνητικού ομιλητή – μιλά για την εκλογική εκστρατεία. “Η εθνική μας υπόθεση θα είναι θύμα”

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Πρόεδρος և ΑΚΕΛ ανταλλάσσει «μαχαίρια» μετά την κίνηση της Προεδρίας να στείλει σε όλους τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων το ανεπίσημο έγγραφο που υποβλήθηκε στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Το ΑΚΕΛ δεν φάνηκε πεπεισμένο ότι μιλούσε σε γραπτή δήλωση σχετικά με την «μηδενική αξιοπιστία του Προέδρου Αναστασιάδη». Κάτι που ο Πρόεδρος δεν αποθάρρυνε նակ Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κυριάκος Ι. Σε γραπτή απάντηση, ο Kusiu εξέφρασε τη λύπη του για την πολιτική ομιλία του ΑΚΕΛ.

Η ανακοίνωση, ειδικότερα, λέει: «Είμαστε λυπημένοι για τον πολιτικό λόγο των επιχειρημάτων του ΑΚΕΛ, καθώς και από το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει.

“Δυστυχώς, η εθνική μας υπόθεση θα πέσει θύμα.”

Συνέχιση της προεδρικής συζήτησης – ΑΚΕΛ – Μετά την απάντηση του ΑΚΕΛ, απευθύνθηκε και πάλι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο – μίλησε για την εκλογική εκστρατεία. “Η εθνική μας υπόθεση θα είναι θύμα”

Ο Πρόεδρος և ΑΚΕΛ ανταλλάσσει «μαχαίρια» μετά το βήμα της προεδρίας για να στείλει όλους τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων το 2017 Το άτυπο έγγραφο υποβλήθηκε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το ΑΚΕΛ δεν φαίνεται πεπεισμένο ότι μιλούσε για “μηδενική αξιοπιστία του Προέδρου Αναστασιάδη” σε γραπτή δήλωση. Κάτι που ο Πρόεδρος δεν αποθάρρυνε նակ Εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κυριάκος Ι. Σε γραπτή απάντηση, ο Kusiu εξέφρασε τη λύπη του για την πολιτική ομιλία του ΑΚΕΛ.

Η ανακοίνωση, ειδικότερα, λέει: «Είμαστε λυπημένοι για το επίπεδο των επιχειρημάτων του ΑΚΕΛ, τον πολιτικό λόγο και το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει.

“Δυστυχώς, η εθνική μας υπόθεση θα πέσει θύμα.”

Source