Ο Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Πέρεζ κατηγόρησε την ΟΥΕΦΑ: “Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ

Ο Perez, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος σε ένα αθλητικό πρόγραμμα που μεταδόθηκε στο ισπανικό ραδιόφωνο Cadena Ser, είπε: “Ξεκίνησαν μια εκστρατεία εναντίον μας, μας χειρίστηκαν για να φέρουμε το τέλος του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν προνομιακές και δεν θέλουν να το χάσουν. Η εκπομπή της UEFA με εξέπληξε, σαν να ρίξαμε μια ατομική βόμβα. ” είπε.

“Δεν έχω δει ποτέ τον πρόεδρο της UEFA να είναι τόσο επιθετικός. Απειλές και προσβολές ήρθαν σαν να σκοτώσαμε κάποιον. Δημιούργησαν χάος. Μας σκότωσαν σε μια φρικτή επίθεση από κάποιον. Πρέπει να δώσουν ένα παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο πρέπει να σωθεί.” κατηγόρησε τον Πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Σεφερίν.

Δηλώνοντας ότι επί του παρόντος, κανένα από τα 12 ιδρυτικά μέλη του συλλόγου της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ δεν έκανε αυτήν την πρωτοβουλία, ο Perez συνέχισε ως εξής:

“Το έργο εκκρεμεί. Είμαστε όλοι μαζί και σκεφτόμαστε το μέλλον. Υπογράψαμε ένα δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ 12 συλλόγων. Κανείς δεν πλήρωσε την αμοιβή για να φύγει από το έργο. Η Γιουβέντους δεν πήγε. Μίλησα με τον Agnelli 3 φορές σήμερα. Δεν νιώθω μόνος μου. Πώς κερδίζουμε αυτά τα χρήματα συμφωνώντας με τον JP Morgan. “Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη μορφή, θα ήταν κρίμα. Υπάρχουν άνθρωποι μεταξύ των βρετανικών ομάδων που δεν ενδιαφέρονται πολύ. Έχουμε δουλεύοντας σε αυτό το έργο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως δεν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε καλά. Συγγνώμη. Εργαζόμαστε εδώ και 3 χρόνια. “

“ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ”

Δηλώνοντας ότι η La Liga είναι «ανέγγιχτη» στην Ισπανία, ο Perez είπε, «Το μέρος όπου μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα θα είναι οι αγώνες που θα παιχτούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Champions League είναι παλιό, έχει τη γοητεία του μόνο από τους προημιτελικούς. Την περασμένη σεζόν χάθηκαν 650 εκατομμύρια ευρώ, αυτή η μορφή δεν λειτουργεί. Η Ευρώπη από την αρχή της σεζόν. “Βρήκαμε μια μορφή στην οποία μπορούν να παίξουν οι πιο σημαντικές ομάδες. Σε αλληλεγγύη με άλλους συλλόγους, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα όπου τα μεγάλα δεν χάνουν. υπερασπίστηκε τη γνώμη του.

Ο Πέρεζ τόνισε ότι μπορούν επίσης να πάρουν άλλες ομάδες στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Λιγκ, “Οι σύλλογοι πηγαίνουν από την UEFA επειδή απλώς επιδεικνύουν. Δεν είναι σωστό για τα παραπάνω να χάσουν χρήματα, άλλοι να κερδίσουν. Δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να εξηγήστε τον εαυτό μας. Πιστεύω πραγματικά ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλοι που την αφήνουν επίσης. Αφήστε τον να εφεύρει κάτι άλλο. Οι Αμερικανοί κατέχουν αγγλικούς συλλόγους και αγαπούν τον αθλητισμό. Δεν φοβάμαι καμία πίεση. Ανησυχούσα για τη συζήτηση του προέδρου της UEFA για το οικονομικό δίκαιο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα βασικό πράγμα και δεν φαίνεται καλό. Πρέπει να είναι γραμμένο, όχι ευέλικτο. Μίλησε με τη φόρμα.

“Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ θέλει να έρθει; Αφήστε το GEL”

“Ας δούμε τι θα κάνουν όταν η αλήθεια φτάσει στην πόρτα. Οι σύλλογοι θα χάσουν περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ.” είπε ο πρόεδρος της λέσχης της Ρεάλ Μαδρίτης, “Τώρα πρέπει να αναλάβουμε δράση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τρία χρόνια. Τα χρήματα, ο καλύτερος αγώνας από, προέρχονται από τον μεγάλο διαγωνισμό. Βρήκα έναν Ανεμιστήρα ενδιαφέροντος, πρέπει να κάνουμε τον αγώνα ως Federer- Nadal. Κανείς δεν πρέπει να είναι αγώνες ανώτερου επιπέδου χωρίς εξωτερικό. Έρχονται ομάδες από την Τουρκία Το θέλει; Αφήστε τους να έρθουν. ” είπε.

“Είναι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου σας”, προτείνονται από πολλές ομάδες, ποδοσφαιριστές και οπαδούς σε αντίδραση στο Ευρωπαϊκό Super League. Σε μια ερώτηση σχετικά με το σύνθημά του, ο Perez είπε, “Είναι οι οπαδοί που καταφέρνουν εδώ και μας απορρίπτουν, αυτό είναι πραγματικό. Αυτοί είναι που αγοράζουν τις φανέλες μας, αγοράζουν τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης. Προσπαθούμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών για αυτούς.” έδωσε την απάντηση.

Εάν συνεχιστεί η επιδημία Kovid-19, ο Perez είπε: «Η επόμενη σεζόν θα είναι χειρότερη από αυτή τη σεζόν», δήλωσε ο Perez, λέγοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ σοβαρές οικονομικές απώλειες, δεν θα πραγματοποιήσει μεγάλες μεταφορές, και οι αβεβαιότητες συνεχίζονται στην περίπτωση παίκτες που βρίσκονται σε κατάσταση ανανέωσης συμβολαίου όπως ο Sergio Ramos.

.Source