Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Τατάρ εκδίδει μήνυμα συλλυπητηρίων για τον νεκρό Γιλντιρίμ Αμπούλουτ

Τατάρ, το μήνυμα, “Μέλος του Προεδρικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Δημοκρατίας της Τουρκίας και προηγούμενος Υπουργός Εσωτερικών, Πρωθυπουργός και Τουρκία σε σημαντικά καθήκοντα ως Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης, εκτιμώμενος πολιτικός που έμαθα τον θάνατο του Γιλντιρίμ Ακμπούλουτ με μεγάλη λύπη. Η Εθνική Κύπρος μας προκαλεί υπέροχη εξυπηρέτηση και συνεισφορές Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Yıldırım Akbulut από τον Θεό, την οικογένεια και τους συγγενείς του εκ μέρους μου και του Τουρκοκυπριακού λαού. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Στο μήνυμα που δημοσίευσε ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της ΤΔΒΚ dernder Sennaroğlu μετά το θάνατο του Akbulut, είπε:

“Είμαι η πατρίδα μου, ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Τουρκίας Yildirim Akbulut έμαθε με βαθιά θλίψη. Η θητεία, ο τουρκοκύπριος λαός στάθηκε πάντα και δικαιολογεί την υπόθεσή μας ήταν πολιτικός και οι πολιτικοί δεν έπαψαν ποτέ να υποστηρίζουν.”

Ο Σενναρόγλου, επιθυμώντας το έλεος του Θεού προς τον αείμνηστο Αμπούλουτ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε ολόκληρο το τουρκικό έθνος, ειδικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους αγαπημένους του.

ΠΗΓΗ: ΑΑ

.Source