Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Ν. Κύπρου παρευρίσκεται σε συνεδρίαση για το Στρατηγικό Όραμα της ΤΔΒΚ

(MENAFN) Ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) ήταν παρών σε μια εικονική συνέλευση για το «Στρατηγικό Όραμα της ΤΔΒΚ» που διαχειρίζεται ο Σύνδεσμος Οικονομικών Σχέσεων της Ευρασίας.

Σε γραπτή δήλωση της προεδρίας δηλώθηκε ότι ο Hikmet Eren, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, εποπτεύει τη συνέλευση, καθώς ο Αχμέτ Χάμντι, σύμβουλος της Προεδρίας της ΤΔΒΚ για τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την επιχειρηματικότητα, ήταν επίσης παρών στη συνεδρίαση

Καινοτόμες και αναπτυξιακές στρατηγικές και το νέο όραμα της ΤΔΒΚ υπό τον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό μετασχηματισμό της χώρας ήταν βασικά θέματα στη συνέλευση.

Ο Τατάρ δήλωσε περαιτέρω σχετικά με το άτυπο συνέδριο με θέμα την Κύπρο ότι η Βόρεια Κύπρος πρόκειται να επισκεφθεί τη Γενεύη με ένα νέο όραμα, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας που σχετίζεται με την κυρίαρχη ισότητα και των δύο κρατών.

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον παραπάνω πάροχο.

.Source