Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ερντογάν έκανε δηλώσεις μετά τις προσευχές της Παρασκευής

πανό8

Υπενθυμίζοντας ότι έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα το 2020, ο Ερντογάν, που ρωτήθηκε για το τελευταίο έτος, είπε ότι το 2020 ήταν μια πραγματικά πολυάσχολη χρονιά όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.

Ο Ερντογάν είπε, «Ήταν μια χρονιά γεμάτη πόνο για όλη την ανθρωπότητα. Από χθες, ο αριθμός των θανάτων ήταν 1 εκατομμύριο 819 χιλιάδες. Ζούσαμε ένα χρόνο. Ας υπολογίσουμε μαζί πόσες περισσότερες περιπτώσεις είναι ήδη. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένα έτος παρακμής σε αυτό το σημείο. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Τονίζοντας ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στα εμβόλια με τα μέτρα, ο Ερντογάν είπε: «Ως αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεών μας, έχουν φτάσει 3 εκατομμύρια εμβόλια και αυτή η σειρά θα συνεχιστεί. Και στόχος μας είναι να λάβουμε 50 εκατομμύρια εμβόλια από την Κίνα, καθώς και από τη Γερμανία. Ελπίζω ότι η συνέπεια των πολιτών μας έναντι του εμβολίου εντός ενός ημερολογιακού πλαισίου, ως επιθυμία, θα μειώσει περαιτέρω τον αριθμό των περιπτώσεων και ελπίζω ότι θα μειώσει τον αριθμό των θανάτων. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Εκφράζοντας ότι το Υπουργείο Υγείας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για αυτό το ζήτημα και ότι το έργο συνεχίζεται, ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Εκτός αυτού, εξακολουθεί να αναφέρεται και η συμπαραγωγή στη συνέντευξη που κάναμε με τη Γερμανία. Αυτό συνεχίζει το TUBITAK να εργάζεται πάνω του. Εδώ υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Ωστόσο, υπάρχει μια μελέτη που κάναμε με τον ίδιο τρόπο στη Ρωσία. Εκτός από αυτά, υπάρχει και το έργο του στο σύνταγμα της Τουρκίας Τα βήματα που θα κάνουμε μαζί με αυτά τα έργα ελπίζω ότι θα βιώσουμε ένα από αυτά τα μέτρα, για παράδειγμα σήμερα, βιώνουμε ένα από αυτά τα μέτρα. Εδώ έχουμε μέτρα για έξοδο, όπως μπορούμε να δούμε σήμερα. Αύριο, αυτό συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο, την Κυριακή. Συνεχίζεται μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας. Επειδή δεν θέλουμε αυτές τις απαγορεύσεις για την ευχαρίστησή μας, για την ευχαρίστησή μας. Θέλουμε. Κάνουμε αυτά τα βήματα με τους καθορισμούς της Επιστημονικής μας Επιτροπής. Ελπίζω ότι θα δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά την επόμενη περίοδο και θα έχουμε πιο θετικά αποτελέσματα. “

Πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις με τη BioNTech

Υπενθυμίζοντας ότι τα εμβόλια από την Κίνα έχουν δοκιμαστεί για 14 ημέρες, ο Ερντογάν είπε ότι είχε συνομιλίες με τον Uğur Şahin μεταξύ της BioNTech και του Προέδρου της TÜBİTAK.

Δηλώνοντας ότι το ημερολόγιο θα καθοριστεί ως αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων και ότι θα ληφθούν ανάλογα μέτρα, ο Ερντογάν είπε, “(Εμβόλια από την Κίνα) Στο άλλο ζήτημα, το Υπουργείο Υγείας μας κάνει δηλώσεις. Αυτές είναι 14 ημέρες, 14 ημέρες, η διαδικασία συνεχίζεται. Με άλλα λόγια, μπορεί να είναι στις 7, αλλά οι συστάσεις των γιατρών μας είναι πλέον πάνω από 14 ημέρες. Εν τω μεταξύ, φυσικά, συνιστώνται και άλλα φάρμακα. είπε.

“Ο προβληματισμός της φασιστικής κατανόησης της νοοτροπίας CHP στο παρόν, όπως στο παρελθόν”

πανό134

Ο Ερντογάν προέβη σε αξιολόγηση των δηλώσεων του Φίκρι Σαλάρ σε ένα τηλεοπτικό κανάλι σχετικά με το μαντίλι και το τουρμπάνι.

Εκφράζοντας ότι οι εν λόγω δηλώσεις πρέπει να τεθούν στον εαυτό του, ο Ερντογάν συνέχισε ως εξής:

“Αυτό το άτομο δεν ζει σε αυτήν την εποχή πια. Είναι πολύ πίσω. Αυτό δυστυχώς αντικατοπτρίζει τη φασιστική κατανόηση της νοοτροπίας CHP μέχρι σήμερα όπως ήταν στο παρελθόν. Αυτή η φασιστική κατανόηση είναι ακόμα ζωντανή. Τα κορίτσια μας με μαντίλα περιβάλλονται από πανεπιστήμια εδώ και χρόνια. Εάν γίνετε αγρότης στο χωράφι, η μαντίλα είναι νόμιμη. Εάν βρίσκεστε σε πανεπιστήμιο, η μαντίλα απαγορεύεται. Υπήρχε μια τέτοια λογική. Εάν προσπαθήσουμε να το αξιολογήσουμε σύμφωνα με τα ρούχα κάποιου, δεν είναι δυνατό να το εξηγήσουμε ως δημοκρατία και ελευθερία σκέψης, ως ελευθερία πίστης. Όταν τους ρωτάτε, συνήθως τους κοιτάζετε, μιλούν για την ελευθερία της πίστης και της γνώμης. Τι είδους πίστη και ελευθερία σκέψης είναι αυτό; Αφήστε τα πράγματα τώρα. Δεν θέλουμε να δούμε ότι υπήρχε το CHP στη δεκαετία του ’50 και του ’40 και ότι εξακολουθούν να παρεμβαίνουν στη ζωή των ανθρώπων ως τρόπος ζωής. Με αυτό, ας αφήσει τη διαδικασία να εξαπατήσει το έθνος στην άκρη. Αν βάλετε 20 μαντίλες αντί για δύο, ξέρουν πολύ καλά ποιοι είστε και τι είστε. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις μαντίλες των ανθρώπων. Και εδώ, ο δικαστής, ο εισαγγελέας, η αστυνομία θα τους δει σε κάθε όργανο αυτής της χώρας. ”

Οι προϋποθέσεις είναι βέβαιες και εντός των προϋποθέσεων, “Ένα μανδύα δεν μπορεί να είναι δικαστής, εισαγγελέας ή αστυνομικός. Επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ο Ερντογάν είπε: «Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ποιοι θεσμοί του κράτους μπορούν να εισέλθουν υπό συνθήκες που είναι βέβαιες. Θα δουν πολλά περισσότερα. Θα δουν πολλά πράγματα. Βλέπετε σε ορισμένα μέρη να παίρνετε ψήφους, δεν εξαπατά κανείς να φέρει μαζί τους μερικούς ανθρώπους που φορούν μαντίλα σαν μοντέλο βιτρίνας και να τους βάλει σαν μανεκέν βιτρίνας. Αυτά τα πράγματα πέρασαν. Σήμερα, έχουμε γυναίκες που φορούν μαντίλα στο κοινοβούλιο. Κύριε Φίκρι, τα βλέπετε αυτά; Φυσικά, ο κ. Κεμάλ δεν μπορεί να πει τίποτα. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Οι δημοσιογράφοι υπενθύμισαν ότι μετά τη δολοφονία του Pınar Gültekin, ο πατέρας ενός αντιπροσώπου του CHP, Sıddık Gültekin, κάλεσε τον πατέρα της, τον Sıddık Gültekin στο τηλέφωνο και υπενθύμισε ότι η ερώτηση των μελών του Τύπου, Kılıçdaroğlu, τον άφησε αναπάντητο.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν προέβη στην ακόλουθη αξιολόγηση αυτών των εξελίξεων:

«Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Κεμάλ το άφησε αυτό αναπάντητο; Θα το συμπιέσεις λίγο. Δεν θα μιλήσω εκ μέρους του ή δεν θα απαντήσω εκ μέρους του. Πρέπει να το καταλάβεις. Έχουν προβλήματα. Υπάρχει παρενόχληση, βιασμός, κλοπή. Τώρα είναι πολύ σαφές από πού προήλθε η CHP. Τώρα, πιστεύω ότι το έθνος μου θα τους δώσει το καλύτερο μάθημα στην κάλπη το 2023. ”

Όσον αφορά το γεγονός ότι η εφημερίδα Sözcü πρόσθεσε το άνοιγμα του τζαμιού της Αγίας Σοφίας σε ένα από τα γεγονότα που περιγράφονται ως “καταστροφές και δάκρυα το 2020”, “δεν διαβάζω την εφημερίδα Sözcü. Κανείς δεν πρέπει να το πληρώσει. Hagia Sophia 2020″ είναι σχεδόν το στέμμα του. ” είπε.

Source