Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Βόρειας Ολλανδίας Koral Bozkurt σχετικά με τη νέα περίοδο

Η Northernland, μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας, επιταχύνει τα τρέχοντα έργα της και ανέβασε τα μανίκια της για νέα έργα.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Koral Bozkurt ανακοίνωσε τους στόχους του για τη νέα περίοδο.

ΜΠΟΥΖΚΟΥΡΤ: Η ΒΟΡΕΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ERA

Τα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν τον κόσμο λόγω της πανδημίας επηρέασαν επίσης αρνητικά διάφορους τομείς στη χώρα μας. Με τις αναπτυσσόμενες μελέτες εμβολιασμού, οι τομείς επιτάχυναν τις προσπάθειές τους να προσαρμοστούν στη νέα παγκόσμια τάξη. Χωρίς απώλεια χρόνου, οι αποφάσεις που λαμβάνονται στον κόσμο και γύρω μας και που θα αναβαθμίσουν την οικονομία πρέπει να προγραμματιστούν και να εφαρμοστούν στη χώρα μας.

Η Northerland, μια από τις πιο αναπτυγμένες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας στον τομέα του μάρκετινγκ και ιδίως του ψηφιακού μάρκετινγκ, επιτάχυνε τις προσπάθειές της να πραγματοποιήσει επενδύσεις σε ακίνητα στην περιοχή της Κερύνειας, εκτός από την πώληση κατοικιών σε περισσότερες χώρες το 2021. Το έργο Grand Sapphire Resort and Residences προχωρά όπως είχε προγραμματιστεί. Το έργο, το οποίο κέρδισε δυναμική με τη νέα έκχυση σκυροδέματος που διήρκεσε 48 ώρες τις τελευταίες ημέρες, συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας.

Ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Northernland, Koral Bozkurt, μοιράστηκε την κατάσταση το 2020 και τους στόχους τους για το 2021.

Ο Bozkurt είπε, “Μια χώρα που διαχειρίζεται την πανδημία δεν μπορεί να αναμένεται να διαχειρίζεται την οικονομία άσχημα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στον κόσμο και γύρω μας και που θα φέρουν τη ζωή σε ζωή θα πρέπει να προγραμματιστούν και να εφαρμοστούν στη χώρα μας χωρίς να χάσουμε χρόνο.”

Ο Bozkurt είπε ότι λόγω της ανάπτυξης μελετών εμβολίων και της καλής διαχείρισης της κρίσης στην ΤΔΒΚ, ο επενδυτής μπορεί να το μετατρέψει σε πλεονέκτημα. Δηλώνοντας ότι συνεχίζει τις μελέτες ψηφιακού μάρκετινγκ στο τμήμα μάρκετινγκ χωρίς διάλειμμα, ο Bozkurt είπε: «Το επιχειρηματικό μας σχέδιο είναι έτοιμο να μετατρέψει τις αρνητικές συνθήκες που έχουμε σε πλεονέκτημα τόσο για την εταιρεία μας όσο και για τη χώρα μας. Δουλεύοντας σκληρά, θα ολοκληρώσουμε αυτήν τη διαδικασία με επιτυχία ».

“Μπορείτε να αξιολογήσετε το έτος 2020 ως προς τον τομέα;” Σχετικά με την ερώτηση, ο Bozkurt είπε, “Δεν αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες μας με την άφιξη της πανδημίας. Η πανδημία ήταν μια έκπληξη που βίωσε ολόκληρος ο κόσμος. Φυσικά, στην αρχή, όλοι σκέφτηκαν τι θα συμβεί με το ένστικτο αυτοσυντήρησης. Θα μας περιμένουν κακές μέρες. Εκείνη την εποχή, σκεφτήκαμε ότι εάν ενεργούσαμε με το ένστικτο προστασίας με τον ίδιο τρόπο, θα ήταν χειρότερο για το μέλλον για εμάς. Επομένως, κάναμε βήματα για ένα βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον αυξάνοντας τις επενδύσεις μας. Ως εταιρεία, θέτουμε την οικονομική μας κατάσταση στο τραπέζι σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες. Είπαμε ότι όλες οι επενδύσεις μας θα συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο “, είπε.

Δηλώνοντας ότι θα εισέλθουν σε νέες επενδύσεις το 2021, ο Μπόζκρτ είπε: “Άνοιξα το έργο μας” Emerald Villas “στην περιοχή Yeniboğaziçi το 2020. Θα ανοίξουμε το ειδικό μας έργο πολυτελούς βίλας στο Alsancak το 2021. DAÜΈχουμε ένα νέο έργο διαμερισμάτων με υψηλό εισόδημα από ενοίκια για επενδυτικούς σκοπούς. Θα το ανοίξουμε επίσης. Ξεκινήσαμε την κατασκευή του Grand Sapphire Resort Hotel. Θέσαμε τα θεμέλια του έργου, το οποίο είναι το υψηλότερο ξενοδοχείο στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, με σοβαρή χύτευση 7 χιλιάδων κυβικών μέτρων “, είπε.

“Υπάρχει ένα σοβαρό μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο. Μάρκετινγκ σε 38 χώρες. Έχετε χάσει αυτήν τη σύνδεση κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου; Έχετε χάσει αυτήν την αγορά ως Northernland;” Ο Bozkurt είπε, “Έχουμε ήδη εξετάσει ποιες είναι οι αδυναμίες μας κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου. Επί του παρόντος, οι τουρίστες δεν μπορούν να έρθουν στο νησί, οι ξένοι πελάτες μας δεν μπορούν να έρθουν. Αντί να σταματήσουμε ενώ ο κόσμος έκλεινε, ακολουθήσαμε μια πιο επιθετική διαδικασία μάρκετινγκ τόσο όσον αφορά τις επενδύσεις όσο και το μάρκετινγκ. Προβλέπουμε ότι ο αντίκτυπος της πανδημίας θα μειωθεί, οι πτήσεις θα αυξηθούν και οι επενδυτές μπορεί να έρθουν στο νησί.

“Πώς βλέπεις την Κερύνεια; Γιατί η Girne; Βγαίνεις έξω από την Αμμόχωστο για πρώτη φορά, τι μπορείς να πεις γι ‘αυτό;” Ο Bozkurt απάντησε στην ερώτηση, “Βγαίνουμε από την Αμμόχωστο για πρώτη φορά. Η Κερύνεια είναι πολύ όμορφη ως η φυσική της δομή. Σκεφτόμαστε να επενδύσουμε στην Κερύνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίοδο, χτίζουμε μια ιδιωτική πολυτελή βίλα σε μια γη στην Κερύνεια με τη σκέψη ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή σε μονοκατοικίες λόγω της πανδημίας. Προφανώς, θέλουμε να δούμε την Κερύνεια μία φορά και αν έχουμε αποτελεσματικά αποτελέσματα, θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας.

Ερωτώντας τις προοπτικές του κατασκευαστικού τομέα το 2021, ο Μποζκρτ είπε, “Σκεφτήκαμε τους υποτομείς μας ενώ κάναμε την επενδυτική απόφαση. Εάν δεν επενδύσαμε, οι υποτομείς μας θα ήταν επίσης σε μια δύσκολη κατάσταση. Συνεχίσαμε τις εργασίες μας και υποστηρίξαμε τους υποτομείς μας γιατί θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να ανακάμψουν όλοι. Ανεξάρτητα από το τι λένε, η πανδημία έχει αντιμετωπιστεί πολύ καλά. Σας ευχαριστώ στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Ήταν μια διαδικασία άγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταφέραμε να ζήσουμε ελεύθερα χωρίς να λάβουμε πολύ σοβαρά μέτρα. Το χρησιμοποιούμε στις δικές μας διαφημιστικές εκστρατείες. Σήμερα είναι μια νησιωτική χώρα. Είναι μια ασφαλής χώρα που μπορεί να ξεπεράσει την ασθένεια σε σύντομο χρονικό διάστημα κλείνοντας τις πόρτες της. Πιστεύουμε ότι όσοι σκέφτονται περισσότερο για τη δική τους ποιότητα ζωής, ελευθερία και υγεία θα επενδύσουν περισσότερα στο νησί.

“Είναι αποδεκτές οι διαφημιστικές καμπάνιες σχετικά με την ιδέα που δημιουργήσατε;” Ο Bozkurt είπε, “Προς το παρόν, ειδικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, το ενδιαφέρον για τη χώρα μας και τα έργα μας είναι υψηλό.” Μακάρι να ήμασταν εκεί. Στο τέλος, η ελεύθερη ζωή και το κλίμα του νησιού μας προσελκύει την προσοχή των ξένων. “

Όταν ρωτήθηκε για τα τρέχοντα έργα σε ολόκληρη τη Βόρεια Κύπρο, ο Μποζκρτ είπε: «Έχουμε συνεχίσει τα έργα« Grand Sapphire Resort and Residences »και« Emerald Villas ». Τα έργα μας« Northern PARK »και« NorthernLAND PREMIER »παραδόθηκαν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Ερώτηση: Επίσης, σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης μια πανδημική επίδραση στη χώρα. Υπάρχουν επίσης σημαντικές εξελίξεις στον εμβολιασμό “, είπε.

Όσον αφορά τις προσδοκίες για τη νέα περίοδο, ο Μπόζκουρτ είπε:

“Με τον εμβολιασμό, η ελευθερία πτήσης και η ελευθερία ταξιδιού θα δημιουργήσουν επίσης μια νέα τάση στον κόσμο. Η Νότια Κύπρος έχει αρχίσει να λαμβάνει κρατήσεις δίνοντας ημερομηνίες για τον τουρισμό, την εκπαίδευση και τον κατασκευαστικό τομέα. Ακολουθούμε επίσης τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο περιβάλλον μας και στον κόσμο μας από αυτή την άποψη. Είναι απαραίτητο να υπάρξει κατάλληλη δράση. Μια χώρα που διαχειρίζεται την πανδημία δεν μπορεί να αναμένεται να διαχειρίζεται την οικονομία άσχημα. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στον κόσμο και γύρω μας και που θα αναζωογονήσουν την οικονομία θα πρέπει να προγραμματιστούν και να εφαρμοστούν στη χώρα μας χωρίς να χάσουμε χρόνο.

.Source