Ο πρόεδρος του κόμματος Saadet Karamollaoğlu: “Οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν τις καταπιεστικές πολιτικές”

Διαφήμιση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AA) – Ο πρόεδρος του κόμματος Saadet Temel Karamollaoğlu είπε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψουν καταπιεστικές πολιτικές που προσπαθούν να φέρουν τάξη στον κόσμο.

Ο Karamollaoğlu πραγματοποίησε αξιολογήσεις στην ημερήσια διάταξη των ΗΠΑ και του κόσμου στη διαδικτυακή συνάντηση στην οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι ΜΚΟ, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκοί στις ΗΠΑ.

μια ερώτηση Karamollaoğlu σχετικά με την επισκόπηση των υπαρχόντων προβλημάτων μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας, δηλώνοντας ότι αντιτίθενται στις καταπιεστικές πολιτικές των ΗΠΑ, “Η Αμερική πρέπει να τραβήξει το χέρι του για να δώσει εντολή στον κόσμο. Μίλησε με τη φόρμα.

Ο Karamollaoğlu επέκρινε τις ΗΠΑ για το ότι δεν ήταν συνεπείς στις πολιτικές που εφαρμόζει σε άλλες χώρες και είπε: «Ελπίζω ότι οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν εγκαίρως τις κατασταλτικές πολιτικές τους, επειδή ο κόσμος έχει αλλάξει, ακόμη και ο παράλληλος της Ευρώπης και των ΗΠΑ έχει εξαφανιστεί. Και οι δύο άρχισαν να χτυπούν σε διαφορετικές σειρές. Επειδή ο οικονομικός ανταγωνισμός. Υπάρχουν η Κίνα και η Ρωσία μπροστά τους. Πώς θα πολεμήσουν; Αυτό πρέπει να βασίζεται σε σταθερά θεμέλια που έχω δηλώσει. Προσπαθούμε να πείσουμε τις ΗΠΑ για αυτό το ζήτημα. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Karamollaoğlu, επικαλούμενος την άρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει τη συμφωνία με το Ιράν και τις ασυνέπειες του για το περιβάλλον, δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας, Τζο Μπάιντεν, είναι περισσότερο υπέρ της ειρήνης και της ειρήνης σε σύγκριση με τον Τραμπ σε αυτά τα σημεία.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source