Ο Πρόεδρος του TYF Erkan Yalçın συγχαίρει τη Merve Tuncel, η οποία έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της νεολαίας

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ (ΑΑ) – Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης Erkan Yalcin, Turkey Arena Club, φιλικοί νέοι και Open Age Short Course Πρωτάθλημα Κολύμβησης σε νέους παγκόσμιους ρεκόρ, Merve, συγχαίρουν την Tunceli.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Κολύμβησης που βρίσκεται στο λογαριασμό Twitter, “Τουρκικά πρωταθλήματα μικρής διάρκειας και κολύμβησης ανοιχτής ηλικίας φιλικό προς το Club Arena Club στα 1500 μέτρα ελεύθερα στους αθλητές μας που έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ νεολαίας με 15,15,29’luk βαθμό Merve Tuncel και προπονητής Gjon shyt, κ. Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας. ” συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

Ο εθνικός κολυμβητής της ENKA Merve Tuncel έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ νεολαίας μικρής πορείας με το χρόνο της 15.45.29 σε 1500 μέτρα γυναικών ελεύθερο.

Η Merve Tuncel κατάφερε πρόσφατα να κερδίσει το παγκόσμιο ρεκόρ των 15.54.69, το οποίο έσπασε η Αυστραλιανή Chelsea Gubecka το 2013.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source