Ο Πρόεδρος των Τουρκοκυπρίων αναφέρει ότι η πόλη Μάρας ως ανοιχτή περιοχή

(MENAFN) Η πόλη Μάρας, κάποτε μια μακρά κλειστή περιοχή μπορούσε πλέον να θεωρηθεί ως ανοιχτή περιοχή, δήλωσε την Παρασκευή Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου.

Η οργάνωση συνέβαλε δηλώνοντας στη βούληση των Τουρκοκυπρίων ότι, ο Έρσιν Τατάρ, μιλώντας στην επίσκεψή του στην 57η επέτειο ίδρυσης της Bayrak Radio Television Corporation.

Τα εγκαίνια της πόλης Μάρας είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της χώρας, το οποίο θα μεταμορφώσει την υπάρχουσα κατάσταση στις συνομιλίες της Κύπρου, δήλωσε ο Τατάρ για το Κυπριακό. Η κυβέρνηση δεν απέκτησε ιδιωτικές ιδιοκτησίες και ότι είναι ο δημόσιος χώρος και η ακτή που έχουν ανοίξει, σημειώνοντας ότι ο Μάρας μπορούσε πλέον να θεωρηθεί ανοιχτή περιοχή, δήλωσε ο πρόεδρος.

MENAFN26122020000045011369ID1101341996

Νομική δήλωση αποποίησης: Το MENAFN παρέχει τις πληροφορίες «ως έχουν» χωρίς καμία εγγύηση. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο, τις εικόνες, τα βίντεο, τις άδειες, την πληρότητα, τη νομιμότητα ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Εάν έχετε οποιαδήποτε παράπονα ή ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτό το άρθρο, επικοινωνήστε με τον πάροχο παραπάνω.

.Source